Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Pinnacle TV kaart werkend krijgen (drivers)

Anoniem
None
14 antwoorden
 • Vandaag met de support van Pinnaclesystems gemaild, zij beweren dat er géén Vista driver beschikbaar is voor de Pinnacle PCTV 5 SE (PCI kaart)???
  Kan iemand mij vertellen welke drivers & eventueel patch ik nodig heb om deze tv kaart aan de praat te krijgen (windows Vista 32). Thanx! :(
 • [quote:c0c31beea4="Frankyie"]Niet zo negatief hè.

  Ik heb een driver + software gedownload via de officiele site van pinnacle en het werkt perfecto! Zeer gebruikersvriendelijk! :D Ondanks dat dit waarschijnlijk een kaart is uit het jaar 0, werkt hij toch goed genoeg. Kwaliteit is niet super ofzo. Maar leuk voor erbij :) Mooi spul :wink:

  En en iedreen nog bedankt voor de hulp. Ik kan echt dagen zoeken zonder verder te komen. Die links besparen me zoveel tijd en gedoe!
  Ik had me al behoorlijk suf gezogt. Maar geen idee waar ik op moest zoeken.[/quote:c0c31beea4]

  Dat is het nu juist, de Pinnacle Hardware is goed , maar hun software is (zie de vele getuigenissen) bagger, nu heb jij dat spul erop gezet, en ga waarschijnlijk zoals velen daarmee verder gaan.
  Dan zul je wel het genoegen ontberen van wat er met een dergelijk( zelf oud) kaartje mogelijk is , zowel wat betreft beeldkwaliteit , bedieningsgemak, opnamefuncties en opnamekwaliteit & stabiliteit.

  If you never tried it, you can never believe it.
 • Chris TV ?
  D-Scaler ?
 • Ik hoop dat ik dit op de juiste plek vraag, zoniet dan hoor ik het wel :wink:

  Ik heb vandaag een oude TV-kaart gekregen van een vriend. En nu wil ik die werken krijgen. Windows XP herkend hem namelijk niet. Hieronder staat een foto van iemand op internet met exact dezelfde kaart :)
  [img:1bda971384]http://m-ware.plentymarket.de/images/produkte/1597-tv86.jpg[/img:1bda971384]

  Info van de kaart:
  Pinnacle systems (meer staat der niet op :? )

  Op de grote chip staat het volgende:
  Conexant
  Fusion 878A
  25878-13
  E313422.1
  0301 Taiwan

  Hoe vind ik hier een driver van? Ik weet namelijk niet precies waarop ik moet zoeken. Ik heb wel wat "zogenaamde" drivers gevonden maar daar zat geen installatie programma bij. Of hoor dat zo?

  Hopenlijk kunnen jullie mij helpen
  Bij voorbaat dank
 • http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV/PCTV/PCTV+Rave+Support/Software+Updates+and+Drivers/PCTV+Vision?mode=documents

  Lijkt mij een PCTV RAVE of PRO.
 • Als alternatief op die Pinnacle zooi heb je deze:

  Driver: http://btwincap.sourceforge.net/

  Proggies: http://www.tv-cards.com/allapps.php
 • Kijk ook hier eens:http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog+PVR+(cable_antenna)/Pinnacle+MediaCenter+Support/Download+Area/Documentation/PCTV+Pro+USB+Getting+Started+Guide.htm?mode=documents&newProductDisplayName=PCTV+Pro+PCI&newProductName=PCTV+Analog+Pro+PCI

  Ik heb al jaren drie pinnacle kaarten, nooit geen probleem, dus waarom dat dit zooi is ontgaat me.

  Wel komt het voor dat de installatiesoftware bij heel oude kaarten moeite heeft met XP, ook daar is ergens een patch voor, die kon ik zo snel niet vinden, maar ik meen destijds gewoon op pinnaclesys
 • [quote:b0c2752011="jbiggie"]Kijk ook hier eens:http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog+PVR+(cable_antenna)/Pinnacle+MediaCenter+Support/Download+Area/Documentation/PCTV+Pro+USB+Getting+Started+Guide.htm?mode=documents&newProductDisplayName=PCTV+Pro+PCI&newProductName=PCTV+Analog+Pro+PCI

  Ik heb al jaren drie pinnacle kaarten, nooit geen probleem, dus waarom dat dit zooi is ontgaat me.

  Wel komt het voor dat de installatiesoftware bij heel oude kaarten moeite heeft met XP, ook daar is ergens een patch voor, die kon ik zo snel niet vinden, maar ik meen destijds gewoon op pinnaclesys[/quote:b0c2752011]

  Nou dan ben je al die jaren je kelder niet uit geweest.

  http://www.videohelp.com/capturecards/pinnacle-pctv-pro/3

  http://www.videohelp.com/capturecards/pinnacle-pctv/2

  Pinnacle Software Is CRAP
 • Heb jij maar lekker je eigen mening, ik doe het wel met de mijne.

  Fatsoen is ook een gave…..
 • http://www.kieskeurig.be/tv-kaart/pinnacle/pctv_110i_pci/reviews/148859/

  De Topper is http://www.chris-tv.com/

  Je weet niet wat mist
 • Niet zo negatief hè.

  Ik heb een driver + software gedownload via de officiele site van pinnacle en het werkt perfecto! Zeer gebruikersvriendelijk! :D Ondanks dat dit waarschijnlijk een kaart is uit het jaar 0, werkt hij toch goed genoeg. Kwaliteit is niet super ofzo. Maar leuk voor erbij :) Mooi spul :wink:

  En en iedreen nog bedankt voor de hulp. Ik kan echt dagen zoeken zonder verder te komen. Die links besparen me zoveel tijd en gedoe!
  Ik had me al behoorlijk suf gezogt. Maar geen idee waar ik op moest zoeken.
 • Een PCTV Stereo aan de praat gekregen in Vista 64 met de Pinnacle TVCentrePro software met een veel beter beeld dan DScaler en zeker veel beter beeld dan met ChrisTV, ook in XP geeft de PCTV Vision 5.9 software een beter en mooier beeld, dus………………………………..
 • Goed bezig, Vista het geflopte OS & Pinnacle Software.

  http://webwereld.nl/articles/54103/2008–vista-kwakkelt-door–hoop-voor-windows-7.html

  :lol:
 • [quote:f160d1042c="Leki"]Vandaag met de support van Pinnaclesystems gemaild, zij beweren dat er géén Vista driver beschikbaar is voor de Pinnacle PCTV 5 SE (PCI kaart)[/quote:f160d1042c] Wellicht zou je het kunnen proberen met de drivers, die je kun t downloaden via Windows Updates Optionele drivers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.