Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Strepen

7 antwoorden
  • Als ik sommige spellen speel dan krijg ik na een periode strepen door het beeldscherm heen. Ik kan het spel wel verder spelen maar als ik het spel afzet blijven de strepen door het beel komen. Nu gebeurt het alleen bij de spellen FarCry en LoTRMoM, bij andere spellen heb ik er geen last van. Ik heb ook de laatste drivers van mijn videokaart geinstalleerd maar dat heeft het probleem opgelossen. Mijn systeem; Manufacturer: INTEL_ Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs) Memory: 2046MB RAM Hard Drive: 203 GB Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GTS Monitor: Plug en Play-monitor Sound Card: Realtek HD Audio output Speakers/Headphones: Logitech Headset, Speakers Keyboard: USB-HID Mouse: HID-compliant muis Mouse Surface: Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) Motherboard: Computer Case: Voeding: 350Watt Als iemand een oplossing heb voor dit probleem dan hoor ik het graag. Alvast bedankt.
  • En als je de pc herstart zijn de strepen weer weg? Zie je ze ook in een schermafdruk?
  • Als ik mijn pc herstart dan zijn de strepen inderdaad weg. Weet alleen niet wat je met schermafdrukken bedoeld, als je bedoeld dat ze bij verschillende plaatsen op het scherm waar een ander motief zit dan de rest dat die daar meer strepen toont dan jah.
  • Neu, gewoon een plaatje maken van wat je op het scherm ziet, een screen capture. Kun je doen met prntscrn, en dan invoegen vanaf het kladblok in paint of een ander grafisch programma.
  • in een screenshot zie ik ze niet, net uitgeprobeerd maar niks erop gezien.
  • Resolutie in-game al verranderd? Ik had mijn resolutie eens iets lager (niet op zn allerlaagst) gezet om de prestatie te verbeteren en kreeg toen ook opeens strepen, bij een lagere of hogere resolutie had ik dit niet
  • Ik heb dit pas sinds dat mijn pc gecrashed is geweest en ik alles opnieuw heb moeten installeren. De resolutie waarmee is FarCry speel is 1024x768 en de resolutie van LoTRoMoM is 1600x1200 windowed.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.