Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

hulp met keuze van kaart

Anoniem
Repr
3 antwoorden
 • goede dag,

  ik heb sinds een weekje of 3 á 4 gelden een nieuwe computer aangeschaft, met als doelstelling deze een tijdje als office-pc te gaan gebruiken en hierna ook af een toe een spel te spelen.

  Maar gezien ik daar nog geen geld voor had heb ik dus eerst een computer aangeschaft zonder grafische kaart. Maar door een onlangse financieele meevaller heb ik hier nu wel het geld voor.

  Nu heb ik al eens hier en daar gekeken voor wat voor soort kaarten er zijn maar door de ruime keuze die er is kan ik door de bomen het bos eigenlijk niet meer zien……dus

  ik zou hiermee graag de wat nieuwere spellen mee willen spelen en dan het lieft online-shooters.
  deze heb ik vroeger ook vaak gespeeld maar ben nogal redelijk lang buiten spel geweest dus als jullie meteen wat leuke games zouden kunnen noemen hartstikke bedankt :P :D en de grafische kaart moet twee uitgangen hebben ivm. tweede monitor

  De vraag aan jullie eigenlijk zouden jullie bij mijn systeem ( zie hieronder) een geschikte grafische kaart kunnen adviseren.

  mijn budget is 100 euro met een beetje speling.

  http://www.computer-cash-carry.de/ccc/index.php?expand=800&showcategorie=802&catname=&menu=11&artid=7920184&list=ben

  mvg

  glenn.d

  als ik iets vergeten of wat dan ook ben, dan hoor ik het wel
 • Daar zou wel een ati hd4830 in kunnen. Moet voor rond de 100 euro te vinden zijn. De voeding kan nog wel roet in het eten gooien, maar dat moet je denk ik uitproberen en afwachten.
 • Of even de specificaties van die 500W voeding bekijken (zie sticker op de zijkant van de voeding). Maar een voeding van 21,90 euro, dat belooft niet veel goeds voor de stabiliteit van je systeem bij wat hogere belasting.
  http://www.computer-cash-carry.de/ccc/index.php?expand=800&showcategorie=802&catname=&menu=11&artid=7922541

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.