Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

vista zet 178.24 driver steeds terug

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Als ik mijn 182.xx driver verwijder en reboot dan staat 178.xx er weer op:S. Probleem ontstond toen tijdens de install vd driver vista halverwege ook iets had gedownload en geinstalleerd.

  Ik heb al gegoogled en toen een vinkje verplaatst waardoor vista toestemming moet vragen voor hij een driver download (bij apparaatbeheer) . Op 1 of andere manier is het na een reboot elke keer weer 178.24:S.

  Drivercleaner doe ik liever nietomdat ik ook gebruik maak van de nforce chipset, kan dus alleen de display drivers eraf halen. Het is vast een vista optie ergens.
 • In driversweeper zijn chipset en display twee aparte opties.
  http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655
 • edit:

  Bedankt wist niet dat het apart kon. Geen ervaring met driver sweeper. Hij kwam toch steeds met die 178 aanzetten. Heb die 178 verwijder en tegelijk UpNp en SSSD ook disabled. Toen leek het of het weer niet werkte (juiste resolutie) maar de grafische kaart stond als vga adapter bij apparaatbeheer.

  Heb nu 181.xx erop vanaf de meegeleverde driver cd. Hoop dat ik geen blue screens meer krijg nu op vista :lol: . Het is weer een drama momenteel (geheugen probleem+driver bluescreen:P).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.