Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Full screen TV out

Anoniem
Fabien.
6 antwoorden
 • Ik wil graag een film via mijn TV-out op tv kijken. Ik krijg het niet voor elkaar om dit goed in te stellen.
  De bedoeling is dat ik het filmpje op mijn pc open en start en dat hij full screen op mijn TV afspeelt (net zoals dat met bv. powerpoint-presentaties gebeurt).
  Het lukt me alleen om het venster met de film (bv. in windows mediaplayer of gom-player) naar mijn TV te slepen en daar te maximaliseren. De bedoeling is echter dat ik mijn TV in een andere kamer ga neerzetten, waardoor dit niet meer mogelijk is. Ik zie dan natuurlijk de muiscursor niet meer.

  Wat moet ik doen? Welk programma moet ik gebruiken?
  Ik gebruik windows Vista en heb een Radeon HD4870.
 • Bij de grafiche adapter aangeven dat er een TV aanhangt .
  Dan op je laptop fullscreen afspelen, dan zul je ook TVvullend beeld hebben
 • Het gaat in dit geval niet om een laptop, maar dat zal wel niet uitmaken.
  Het kan inderdaad wel als ik de TV als clone van de monitor instel, maar dan moet de 20" monitor net als de TV op een resolutie van 720x576 staan, wat natuurlijk alles behalve ideaal is.
  Bovendien zou ik ook graag nog andere dingen op mijn pc willen doen, terwijl in de andere kamer op de TV film gekeken kan worden.

  Bij powerpoint is het zo dat als je een presentie opent, dan heb je op de 1e monitor het overzicht van alle slides staan, terwijl op de 2e monitor (of TV of beamer) 1 slide van de presentatie full-screen hebt staan. Op de 1e monitor kun je dan nogsteeds je gang gaan met andere dingen, terwijl dat op monitor 2 niet zichtbaar is.
  Dit zal bij het afspelen van een filmpje toch ook wel mogelijk moeten zijn.
 • Als clone gaat eea idd niet werken.
  Je zult dus ws op zoek moeten naar een programma wat dat doet.
  Helaas moet ik hier afhaken, géén idee
 • Van Nvidia weet ik toevallig dat er software bij je grafischekaart zit. Weet niet ofdat Radeon dat ook heeft want dan zou je ervoor kunnen kiezen welke programma's er op scherm 1 geopend moeten worden en welke op scherm 2 als dit ingesteld is dan moet je ook nog bij de player instellen dat hij full screen opent.
 • Behalve de drivers, zit verder geen software bij de kaart.

  Het zou toch niet zo moeilijk moeten zijn. Ik ben toch niet de enige die een filmpje vanaf zijn pc op de TV wil kijken????

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.