Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Laptop -> tv aansluiting

Anoniem
Anjo
1 antwoord
 • Hallo,

  Ik zal niet de eerste zijn en ook niet de laatste. Excuses voor het zoveelste topic hierover, maar ik kon geen antwoord vinden in andere topics.

  Het probleem is het volgende:
  Ik wil mijn laptop op mijn TV aansluiten zodat ik kan genieten van films op mijn TV inplaats van naar een computerscherm te koekeloeren. Ik heb al eens mijn laptop via een S Video kabel op een andere TV in huis aangesloten en dat ging perfect. Nu heb ik een S Video kabeltje gekocht en geprobeerd om deze op mijn eigen TV aan te sluiten, maar krijg totaal geen beeld. De TV is een Finlux tw72r3, niet de beste en nieuwste TV, maar de andere TV die ik geprobeerd had is nog een tikkie ouder, welliswaar van een beter merk (Philips). De S Video aansluiting zit aan de voorkant helaas, maar dit overleef ik wel. Mijn laptop is een Toshiba Sattelite P900-13M en de meegeleverde videokaart is een (volgens mij) ATI Mobility Radeon HD 3650.

  Dus bij deze vraag ik hulp met het oplossen van het probleem van geen beeld op de TV.
  Indien het ook mogelijk is om beeld via een scart aansluiting te verkrijgen is dan hoor ik dit graag, ik heb toevallig nog een aansluiting aan de achterkant over. :)

  Alvast bedankt!
  Timme

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.