Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Beeldschermresolutie problemen

7 antwoorden
  • Hallo, Ik weet niet op dit de juiste plaats is om te plaatsen maar ik heb een dringende vraag: Een vriend van mij heeft zijn laptop gereset. Alles is gelukt maar hij kan maximaal de resolutie 1024 x 768. Hij heeft ook geen 2e beeldscherm. Kan iemand mij helpen door een hogere resolutie te halen? Vriendelijke groeten Roy & Sander
  • De juiste driver installeren van de grafische kaart. Welke grafische kaart zit erin? Als je dat niet weet, welke laptop is het? Merk en type.
  • [quote:3285f0c115="tomvdlee"]De juiste driver installeren van de grafische kaart. Welke grafische kaart zit erin? Als je dat niet weet, welke laptop is het? Merk en type.[/quote:3285f0c115] Het is een Dell Studio 1737. Grafische kaart weten we niet. Kun je ons helpen? Alvast bedankt!
  • http://www1.euro.dell.com/be/nl/thuis/Laptops/laptop-studio-1737/pd.aspx?refid=laptop-studio-1737&cs=bedhs1&s=dhs :roll: Je kan e.a controleren bij de technische specificaties.En dan kijken bij drivers en downloads.
  • Geïntegreerde Intel® GMA 4500MHD Aparte grafische kaart: 256 MB ATI® Mobility Radeon HD 3650 Dit staat er...
  • Kijk bij [url=http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=be&cs=bedhs1&l=nl&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=STUDIO1737&os=WLH&osl=DU]deze[/url] site en kijk onder video. Hier kan je de verschillende drivers donwloaden. Je hebt of een Geïntegreerde Intel® GMA 4500MHD grafische kaart of een 256 MB ATI Mobility Radeon HD 3650. Als je niet weet welke grafische kaart erin zit kijk eens met SIW http://www.gtopala.com/ Dit is een programmaatje dat informatie over je laptop kan geven en welke componenten erin zitten.
  • [quote:e87a5e781d="tomvdlee"]Kijk bij [url=http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=be&cs=bedhs1&l=nl&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=STUDIO1737&os=WLH&osl=DU]deze[/url] site en kijk onder video. Hier kan je de verschillende drivers donwloaden. Je hebt of een Geïntegreerde Intel® GMA 4500MHD grafische kaart of een 256 MB ATI Mobility Radeon HD 3650. Als je niet weet welke grafische kaart erin zit kijk eens met SIW http://www.gtopala.com/ Dit is een programmaatje dat informatie over je laptop kan geven en welke componenten erin zitten.[/quote:e87a5e781d] Hallo, Jah ik heb de Driver geistaleerd. Maar als op het bureaublad op rechtermuisknop, aan persoonlijke voorkeuren aanpassen, beeldscherm instellingen ga dan staat er ook maar 1 beeldschermpje i.p.v. 2..! MVG, Sander

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.