Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

welke videokaart voor games

5 antwoorden
  • hallo ik weet nog niet zo veel van computers maar de laatste tijd kan de coputer haast geen nieuwe games meer aan dus denk ik dat mijn videokaart te oud is. mijn computer is van 2003 dus is al aardig oud het is een windows xp home edition hij heeft een nvidia nforce2 mcp moederbord, met ingebouwde videokaart???? ik weet niet wat voor video kaart er in zit maar het zit volgens mij ingebouwd in het moederbord kan ik de ingebouwde videokaart uitschakelen en er een nieuwe inzetten zodat ik de nieuwere games kan spelen?? michiel
  • Een computer uit 2003 is niet interessat om te upgraden. Simpelweg omdat je vrijwel alles moet vervangen. En dan kun je net zo goed een nieuwe kopen.
  • [quote:11b07650af="gerben"]Een computer uit 2003 is niet interessat om te upgraden. Simpelweg omdat je vrijwel alles moet vervangen. En dan kun je net zo goed een nieuwe kopen.[/quote:11b07650af] hmm.. licht eraan.. ik heb nu de oude pc van mijn tante (ongeveer uit 2000) en heb hem voor 120 euro ge-upgrade (moederbord, videokaart, processor en ram geheugen) en kan nu vrijwel alle nieuwere games spelen. licht er gewoon aan waar je je hardware wilt kopen, ik heb het tweedehands, weet dat het riskant is, maar met een beetje rondzoeken staan er best goeie dingen bij van een maandje oud die super werken..
  • Ik wil jou crysis wel eens zien spelen op die bak. :-) Maar zoals al aangegeven, jij hebt ook praktisch alles vervangen.
  • een pc uit 2003 kan je nog een beetje upgraden als het in die tijd een erg goede pc was met de modernste spullen. anders is het te duur om te upgraden als je ziet wat een nieuwe pc kost. niet de moeite

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.