Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

point of view gt9400 videokaart

Anoniem
The Dragon
12 antwoorden
  • beste

    ik heb een vraag aan jullie
    ik heb een video kaart gekocht
    de point of view GT9400 met 1024 mb geheugen
    en pci-e 16x
    alleen nu krijg ik van windows een fout code 43
    Dit apparaat is gestopt omdat er problemen zijn gerapporteerd. (Code 43)
    weten jullie wat ik moet doen ?
  • Heb je de drivers van de videokaart wel geinstalleerd? De kaart ook goed aangesloten? http://support.microsoft.com/kb/310123/nl Je kan kijken bij foutcode 43. :roll:
  • [quote:4276896fb4="The Dragon"]Heb je de drivers van de videokaart wel geinstalleerd? De kaart ook goed aangesloten? http://support.microsoft.com/kb/310123/nl Je kan kijken bij foutcode 43. :roll:[/quote:4276896fb4]

    ja ik heb alles geinstaleerd
    en de kaart goed er in gedaan
    krijg namenlijk wel beeld
  • Kijk dan eens bij apparaatbeheer of daar een geel uitroepteken staat? Krijgt de kaart misschien niet genoeg voeding?Anders bij apparaatbeheer stuurprogramma"s verwijderen en opnieuw installeren kijken of dat wil helpen.
  • [quote:8131a12d65="The Dragon"]Kijk dan eens bij apparaatbeheer of daar een geel uitroepteken staat? Krijgt de kaart misschien niet genoeg voeding?Anders bij apparaatbeheer stuurprogramma"s verwijderen en opnieuw installeren kijken of dat wil helpen.[/quote:8131a12d65]
    ja er staat een geel uitroepteken
    en ja dat krijgt hij
    en dat heb ik al geprobeert
  • Staat dat gele uitroepteken bij de eigenschappen van je videokaart in apparaatbeheer? Dan kan je kiezen voor de installatie ongedaan maken en dan de stuurprogramma"s opnieuw installeren. Wat voor kaart zat er eerst in je computer?
  • [quote:7e616b65e4="The Dragon"]Staat dat gele uitroepteken bij de eigenschappen van je videokaart in apparaatbeheer? Dan kan je kiezen voor de installatie ongedaan maken en dan de stuurprogramma"s opnieuw installeren. Wat voor kaart zat er eerst in je computer?[/quote:7e616b65e4]

    ja hij staat bij me video kaart
    en er zat eerst een onboard video kaart in
  • [quote:2de755a969="manuel1985"][quote:2de755a969="The Dragon"]Staat dat gele uitroepteken bij de eigenschappen van je videokaart in apparaatbeheer? Dan kan je kiezen voor de installatie ongedaan maken en dan de stuurprogramma"s opnieuw installeren. Wat voor kaart zat er eerst in je computer?[/quote:2de755a969]

    ja hij staat bij me video kaart
    en er zat eerst een onboard video kaart in[/quote:2de755a969] Kies dan nog eens voor installatie ongedaan maken ( bij eigenschappen van de kaart) en start de computer opnieuw op. Je onboardvideokaart wordt in 99% van de gevallen uitgeschakeld wanneer er een nieuwe losse videokaart wordt geinstalleerd. Zoniet dan moet je onboard video uitzetten in de bios. :roll:
  • [quote:ec32391f49="The Dragon"][quote:ec32391f49="manuel1985"][quote:ec32391f49="The Dragon"]Staat dat gele uitroepteken bij de eigenschappen van je videokaart in apparaatbeheer? Dan kan je kiezen voor de installatie ongedaan maken en dan de stuurprogramma"s opnieuw installeren. Wat voor kaart zat er eerst in je computer?[/quote:ec32391f49]

    ja hij staat bij me video kaart
    en er zat eerst een onboard video kaart in[/quote:ec32391f49] Kies dan nog eens voor installatie ongedaan maken ( bij eigenschappen van de kaart) en start de computer opnieuw op. Je onboardvideokaart wordt in 99% van de gevallen uitgeschakeld wanneer er een nieuwe losse videokaart wordt geinstalleerd. Zoniet dan moet je onboard video uitzetten in de bios. :roll:[/quote:ec32391f49]

    heb ik allemaal gedaan
    maar hij geeft nog steeds die code aan :(
  • Als je zeker weet dat je alles goed hebt aangesloten en geinstalleerd dan is is je kaart misschien kapot. Je kan er mee terug naar de winkel gaan en vragen of ze de kaart willen testen.
  • Alvorens die videokaart terug te brengen/zenden, zou je eerst kunnen vermelden in welk merk/type PC/moederbord je deze probeert te plaatsen. Meldt ook welk besturingssysteem en service pack je draait. Had je de oude drivers nadat je die had verwijderd via Configuratiescherm > Software, ook nog weggepoetst in Windows veilige modus via applicatie Driver Sweeper?
  • [quote:7244f0dd22="jolo"]Alvorens die videokaart terug te brengen/zenden, zou je eerst kunnen vermelden in welk merk/type PC/moederbord je deze probeert te plaatsen. Meldt ook welk besturingssysteem en service pack je draait. Had je de oude drivers nadat je die had verwijderd via Configuratiescherm > Software, ook nog weggepoetst in Windows veilige modus via applicatie Driver Sweeper?[/quote:7244f0dd22]

    ik heb een mycom pc
    met een asus M4A78 pro moederbord
    1 TB hdd
    4GB geheugen
    dvd brander lg
    bluray brander lg
    creative pci-e geluidskaart
    firewire kaart
    wireless netwerk kaartje
    windows viste home premium sp1
    nee ik heb alleen de drivers verwijderd maar niet met het programma

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.