Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

installeren drivers

Anoniem
None
3 antwoorden
 • heb mijn pc opnieuw geïnstalleerd met XPsp3. Het verschuiven van de vensters en het scrollen op het scherm gaat nu heel erg schokkerig. Vermoed dat ik drivers van mijn onlangs aangeschaft beeldscherm (Syncmaster 223) moet installeren. Maar bij rechtsklikken op bureaublad/eigenschappen/instellingen/geavanceerd/beedscherm staat als Type monitor 'Standaardbeeldscherm' en is de mogelijkheid 'eigenschappen' uitgegrijsd, en dus niet bereikbaar. Ik kan dus niet bij het tabblad 'stuurprogramma' komen om het stuurprogramma bij te werken.
  Onder apparaatbeheer ziet alles er normaal uit (ik zie overigens geen 'monitor' staan oid), alleen een categorie 'overige apparaten' met een vraagteken, waaronder Multimedia-audiocontroller, USB Device en ook Videocontroller (VGA-compatibel). Als ik die laatste selecteer en vervolgens op stuurprogramma bijwerken, kan hij de benodigde software niet vinden, ook niet op de cd-rom, met de driver, van Syncmaster.
  Kan iemand me helpen om toch mijn stuurprogramma van mijn nieuwe monitor te installeren?
  Alvast bedankt, Leo
 • Chipset drivers al eens geupdatet? Verder even uitzoeken welke videokaart erin zit, en daarvoor specifieke drivers downloaden, niet door windows laten doen.
 • Bedankt! Heb de driver van de videokaart geupdated en toen kon ik ook bij het stuurprogramma van de monitor
  hartstikke bedankt,
  Leo

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.