Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

zwart beeldscherm

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo,

  Ik moet van te voren even melden dat ik vrij weinig af weet van computers als het gaat om de ''binnenkant''.
  Sinds een tijdje heb ik een erg irritant probleem met het beeldscherm van mijn redelijk oude (6jaar ongeveer) Dell. Als ik de computer opstart geeft ie eerst een beeld dat er bij het opstarten de vorige keer een fout is opgetreden en dan geeft ie mij 4 opties om op te starten. vier soorten ''Veilige Modus'' of ''Normaal Opstarten''. Hij geeft zelf al aan dat het verstandig is de computer gewoon in de Normalde Modus op te starten, dus dat is wat ik doe. Ik krijg het laadscherm van windows te zien (met zwarte achtergrond) maar dan gaat het meestal mis. Wat ik dan krijg is een zwart scherm, maar ik zie wel dat ie nog steeds aanstaat, heel raar dus. Gewoon geen beeld.. Maar het rare is dat als ik dit 20 keer doe dan uiteindelijk na vaak opnieuw opstarten krijg ik wel beeldscherm te zien en doet ie het prima…echt heel raar? Zou iemand mij kunnen helpen met waar het probleem nou precies ligt?

  Heel erg bedankt alvast
 • Nieuwste drivers voor je videokaart als geinstalleerd?
 • [quote:aed1db2b13="Superaap"]Nieuwste drivers voor je videokaart als geinstalleerd?[/quote:aed1db2b13]

  ja heb ik gedaan.
  Zou het misschien kunnen liggen aan het feit dat de computer een keer helemaal gecrasht is en ik hem toen helemaal opnieuw heb moeten installeren?
 • Normaal gesproken zou je dan juist geen problemen moeten hebben, is er helemaal niks foutgegaan tijdens de installatie? Of heb toevallig iets geinstalleerd waarna je dit probleem kreeg? Of kreeg je het na de herinstallatie?
 • Ik weet bijna zeker dat er niks is mis gegaan tijdens de her-installatie. Na die her-installatie ging het eerst ook wel goed alleen na, als ik het goed heb, ongeveer 3maand gebeurde dit en sinds dien ben ik er niet meer vanaf gekomen.
 • Lijkt me toch sterk dat het dan door die her-installatie komt, heb je in windows update misschien een "update" voor je videokaart gedownload bij optionele updates? Die hoeven namelijk niet altijd juist te zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.