Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

verschil videokaarten

Anoniem
arjant2
14 antwoorden
 • drivers zijn voor beide kaarten gewoon gelijk hoor. Zijn beide de standaard Nvidia drivers.
 • oeps, ik bedoelde de drivers voor windows xp en vista enzo, daar kon je meer me met de club3d.
 • hoi luitjes,

  Ik heb een vraagje over deze 2 videokaarten.
  1- Club 3D CGAX-48924DDC (Retail, 2x DVI, TV-out, CrossFireX)
  2- XFX HD4890 (Light-Retail, 2x DVI, TV-out, CrossFireX)

  Ze hebben allebei dezelfde prestaties en allebei kosten ze evenveel. Wat is nu het verschil. En welke lijkt jullie beter? ik had 1 review bij de xfx gelezen dat hij heel erg veel geluid maakt?

  Graag jullie ervaringen en tips.

  Groetjes
 • je moet de koelers op het plaatje vergelijken. XFX gebruikt de stock cooler en die maakt aardig wat herrie op vol vermogen (je kan hem ook gewoon wat lager zetten), club3d heeft een paar non-stock coolers en een paar stock cooler modellen. non-stock is beter. bij xfx krijg je wel weer farcry
 • En welke lijkt jou beter dan voor zware games, de club3D of de xfx.
  Bedankt voor je reactie trouwens.
 • In principe hebben ze volgens mij niet verschil qua kloksnelheden, maar zoals al gezegd is: de xfx maakt een stuk meer lawaai
 • je zal een link moeten geven naar de kaarten om directe vergelijking te maken. als het beide standaard modellen zijn, neem de XFX, daar krijg je vaak games bij. als club3d een non-stock cooler heeft dan is het jou keus. iets stiller of een gratis game er bij

  als er factory overclocks op zitten is de gene met de beste OC de snelste, anders maakt het niks uit
 • denk niet dat het word gewaardeerd dat je vertelt waar men games download ;)

  maar het verschil zal minimaal zijn. persoonlijk zou ik voor XFX gaan omdat ik club3d altijd als een B-Merk zie (slaat nergens op….maar toch) :oops:
 • Nee, maar computer!totaal magazine heeft het er nu al heel lang over
 • [quote:211c8f3091="athos.95"]Nee, maar computer!totaal magazine heeft het er nu al heel lang over[/quote:211c8f3091]Games downloaden is ook in NL illegaal. Dus graag zulke tips achterwege laten op dit forum.
 • bedankt allemaal voor jullie reacties,
  het eindresultaat,
  Het word een club 3D. Ik heb een beetje geprobeerd de informatie te vergelijken met de xfx, bij de club 3D zag het er allemaal beter uit. 7.1 audio chip, zag ik niet staan bij de xfx wel bij club 3D. Het toebehoren bij de club 3d zag er ook mooi uit, raar was, dat ik bij de xfx helemaal geen toebehoren zag. Aangezien ik ook wel een beetje een stille computer wil, ook een + punt voor de club 3D. Ook de drivers van de club3D zien er beter uit als bij xfx.
  Bedankt allemaal voor jullie hulp, en tips,

  dit topic kan nu gesloten worden :wink:
 • blijven identiek. de kaarten zijn hardware matig gelijk. alleen de koeler en de bundel kan anders zijn. de drivers die club3d aanbied zijn de zelfde standaard nforce drivers die ook op de XFX site staan (en op die van asus, gigabyte, msi, evga, nvidia, sprakle etc etc etc)
 • Ik heb eentje van Gigabyte Gtx 260, en moet zeggen dat deze heel ongelovelijk stil is.. Zelfs als ie superheet word tijdens gamen of film kijken.. Ik las veel reviews op het internet dat fabriekanten zoals Xfx Evga Asus enz.. deze Gtx series maken met nogal een luidruchtige cooler erop. Dus ik zou zeggen ga liever voor een Gigabyte als je die keuze hebt.. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.