Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart oke?

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Hey mensen,

  Ik ben van plan een nieuwe notebook te kopen en nou weet ik best wel wat betreffende specificaties maar bij mn vorrige notebook ben ik HARD de mist in gegaan met mn grafische kaart. Alle websites over grafische kaarten zijn voor mij ingewikkeld als hoogstaande chinese literatuur. Nou heb ik een notebook op het oog waarvan ik weet dat het een hele mooie is alleen wil ik graag weten hoe goed de grafische kaart is en kan ik daar (de komende tijd altans) de nieuwste games mee draaien (lees operation flashpoint 2 en verder in de toekomst battlefield 1943 om maar een paar voorbeelden te noemen) En ik weet gewoon niet wat er nou wel echt goed is en wat niet! Hopelijk kunnen jullie me helpen!

  De computer die ik op het oog heb is de volgende http://www.wehkamp.nl/computers-telecom/laptop/laptop/hp-hdx-x16-1380ed-laptop/C09_I08_I41_700933/ Kunnen jullie mij vertellen hoe goed de grafische kaart is in gewone normale taal voor de wat minder gevorderde computergebruiker zegmaar

  Alvast hartelijk bedankt!

  Groetjes,

  Merijn
 • Voor gaming beter een pc aanschaffen, zeker ivm upgradebaarheid. Operation flashpoint 2 wordt erg zwaar (en bf 1943 is al uit overigens).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.