Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

paarze verticale lijn door LCD monitor heen

Anoniem
andre@home
2 antwoorden
 • Het volgende probleem:

  Ik heb sinds eergsiter een nieuw beeldscherm voor mijn PC en het is erg mooi maar het punt is dat soms wel en soms weer niet een paarse verticale lijn te voorschijn komt rechts van het midden van het scherm. Deze verticale lijn gaat helemaal van boven naar beneden en blijft altijd zichtbaar, dus wanneer het internet aan is of niet en wanneer een filmpje aan is of niet en dergelijke. UItsluitend wanneer er een witte achtergrond is is deze lijn niet zichtbaar (of er niet??).

  Hoe kan dit en wat is dit?

  Het is een nieuw scherm en de resolutie is 1920x1080

  naam van het scherm is een wide lcd monitor van het merk acer en het type is p235h. het is 23 inch

  op deze link staat alle info:

  http://www.ibood.com/nl/nl/product_s…_CrystalBrite/
 • [quote:ee5d3472bc="brmbrbrt"] een paarse verticale lijn te voorschijn komt rechts van het midden van het scherm. (..) acer p235h [/quote:ee5d3472bc] Check hierover op de site van computer idee de FAQMan Strepen op TFT-scherm. Alleen in de plaats van 1024 x 768 60 Hertz stel je TFT monitor in op 1920 x 1080 / 60Hz. Je zou eventueel hierover contact kunnen opnemen met Acer support


  Overigens is er iets mis gegaan bij het kopiëren en plakken van je hyperlink met alle info. Of bedoel je daarmee de technische specificaties van je Acer p235h, zoals die op de site van Acer staan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.