Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

nieuwe kaart,oude pc

Anoniem
Singer
5 antwoorden
 • In mijn oude pc,een amd athlon 2600+,heb ik een ati 3650 agp zitten.Ik draai daar win7 op,omdat ik die ook draai op m'n nieuwe.Ze zijn met elkaar verbonden d.m.v. een router.Ik krijg de ati3650 niet geinstalleerd.Voor het installeren staat er Standaard VGA Adapter,laat ik windows zelf zoeken,installeert hij een visiontek 2600 agp! Installeer ik een agp hotfix of een andere driver voor deze videokaart zegt hij dat hij niet comptible is met de geinstaleerde driver.Ik weet het even niet meer.

  Wie weer hier iets op?

  B.v.d.
 • Heb je de nieuwste versie van de ATi Catalyst drivers al geïnstalleerd? Deze kun je hier vinden. Deze drivers zijn benodigd voor het correct werken van je videokaart.

  Als het goed is, werken de drivers voor Windows Vista ook onder Windows 7. Zorg er wel voor, dat je de juiste versie (voor 32- of 64-bit!) downloadt en installeert ;-)

  Edit: Windows Update haalt volgens mij ook de juiste drivers automatisch binnen.
 • Chipset drivers al geüpdatet?
 • Als ik b.v. via hyperion probeer te installeren krijg als antwoord,

  Cannot find the proper components for this platform.

  ook een agp hotfix werkt niet.Maakt niet welke driver ik ook probeer er wordt veel "geinstalleerd" maar er werkt niets.Mijn bios is up to date.Er zit een asus a7v8x-x moederbord in,dus met agp,en het blijft bij standaard vga adapter.
 • Voor windows 7 zijn er nog geen hyperion drivers. Je zou die van vista kunnen proberen.

  http://www.via.com.tw/en/support/drivers.jsp

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.