Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nieuwe videokaart werkt pas na "opnieuw opstarten"

3 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een raar probleem met een nieuwe videokaart. Op het moederboard van mijn PC zit een onboard videokaart, met lage prestaties. Ik heb nu een nieuwe videokaart geïnstalleerd. Nu komt het… wanneer ik de computer opstart krijg ik uit de uitgang van de nieuwe kaart geen signaal. Wel uit de uitgang van de oude kaart. Na een herstart commando vanuit Windows (opnieuw opstarten) komt er geen signaal uit de uitgang van de oude kaart, maar wel uit de uitgang van de nieuwe kaart. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen? Ik heb in de bios al een prioriteit opgegeven voor gebruik van welke videokaart. Het is niet mogelijk de oude onboard uit te schakelen dmv jumper oid. Bij voorbaad dank, Cees
  • Je kunt je onboardkaart niet uitschakelen in het bios net zoals je onboard sound e.d. uit kunt schakelen? Indien niet mogelijk kun je je onboard kaart uitschakelen door in Apparaatbeheer voor eigenschappen te kiezen en op het tabblad stuurprogramma het apparaat uit te schakelen. Geef anders even aan om welk moederbord het gaat.
  • Hallo, Het gaat om een Medion-computer MT7 4526 van ongeveer twee jaar oud. Ik kan niets vinden om de on-board kaart uit te schakelen in de bios. Verder ben ik bang dat wanneer ik in App-beheer het apparaat uitschakel ik helemaal geen beeld meer krijg wanneer ik de computer opnieuw opstart, nadat hij echt uit gewest is. Groet, Cees

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.