Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Twee pc's op één scherm

Anoniem
gamingbas
6 antwoorden
 • Ik ga kijken wat er werkt. Bedankt mannen :D
 • Ik zag in je onderschrift dat je een Acer scherm gebruikt en ik heb verder niet naar de specs gekeken, maar kun je geen twee pc's op dat scherm aansluiten?

  Ik heb thuis een 19 inch Samsung (931BF) staan waar dit mogelijk is. Mijn hoofd pc was aangesloten via dvi en op de vga ingang had ik mijn andere pc aangesloten. Door middel van een knop op de monitor kon ik van digitaal naar analoog switchen.
 • Hallo iedereen. Ik heb een computer staan met een leuk 19" scherm daarop aangesloten, maar nu wil ik ook een tweede computer gaan gebruiken. Het gaat dan om enkele simpele taken waarvoor ik niet constant beeld nodig heb, dus ik had het idee om deze tweede pc via hetzelfde scherm te laten werken.

  Nu zoek ik een manier om via 1 scherm 2 computers te kunnen besturen.
  Mijn OS is Windows XP Pro (2002) SP3.

  EDIT: het is dus de bedoeling dat als ik op mijn hoofdsysteem werk ik af en toe kan overschakelen naar het tweede systeem. Het tweede systeem draait dus het grootste deel van de tijd zonder beeldscherm.

  Heeft iemand een idee?

  Vriendelijke groeten,
  Bas
 • http://www.alternate.nl/html/shop/categoryListing.html?group=manufacturerName&cat1=127&cat2=999&cat3=000&&tn=HARDWARE&l1=Invoerapparaten&l2=KVM-Switches& :roll:
 • Is er geen mogelijkheid om dit softwarematig te doen? Dat was namelijk wat ik eigenlijk zocht. Om via de hoofdcomputer de tweede te besturen? Als dit niet goed werkt kan ik altijd nog zo'n switch aanschaffen, t gaat me niet om die 2 tientjes.

  MVG Bas
 • Kan met remote desktop, of een vnc-achtige oplossing als teamviewer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.