Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

PC met windowsXP, scherm DVI en VGA aansluiting BEELD WIT

Anoniem
Goofy44
2 antwoorden
 • Als de PC wordt aangezet is het beeldscherm volledig wit. Dit gebeurt bij zowel de DVI als de VGA poort waarmee het scherm kan worden aangesloten op de PC.

  Signaal lampje Power ON / OFF werkt.
  Menu/Up/Down/Auto toetsen werken niet als scherm WIT is.
  Power schakelaar werkt.

  Als PC tijdje aanstaat en het scherm meerdere keren aan en uitgezet is en er willekeurig wat op de knoppen van het scherm gedrukt wordt, dan wordt het bureaublad van windows bij het opkomen van het scherm vaag zichtbaar en daarna is het beeld WIT. Als dit een aantal keren herhaald wordt, komt het bureaublad van windows HAGELSCHERP in BEELD.

  De instellingen (windows) energiebeheer heb ik uitgezet, wordt niet uitgeschakeld, wel het wisselende WindowsLogo op een zwart scherm, als PC enige tijd niet gebruikt wordt.

  Ik heb andere kabels geprobeerd, instellingen bekeken e.d. en aangesloten op een andere PC.

  Als het scherm werkt is de beeldkwaliteit uitstekend. Het opstarten duurt steeds langer.

  Als de Power LED gaat knipperen (wat nog niet gebeurt) dan verwacht ik dat dit een probleem met de voeding van het beeldscherm zal zijn. Een oud probleem dat bij veel PC monitoren en ook LCD TV's voorkomt.
 • Sowieso het scherm nog even op een andere pc proberen, ook met een andere kabel. Maar het ligt toch wel voor de hand, dat je tft aan het overlijden is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.