Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Is het verschil echt zo groot?

Anoniem
gerben
11 antwoorden
 • Ik spreek net een klasgenoot van me en die heeft een nieuwe monitor gekocht, type weet ik zo niet, maar hij zegt dat het er allemaal nu veel beter uitziet. Ik zit hier met een twee jaar oude Medion 19 Inch en als ik nu een nieuwe monitor zou kopen voor rond de ¤150,- zou ik dan echt zoveel verschil zien tegenover wat ik nu heb? Is de techniek in die twee jaar zoveel vebeterd?
 • Tsja…. Ik kijk nu ook voor een nieuwe monitor in die kringen. Rond die prijsklasse heb je weinig "absolute toppers"…. Als je een nieuwe monitor wil raad ik je de monitor aan die ik nu ook op het oog heb: de Acer H235Hbmid
  (is wel iets duurder: ¤190,-)

  Maar, wat zijn de specs van je monitor? Ik weet nu namelijk alleen dat'ie van Medion is en 19" heeft.

  Grtz….. Spaceboy
 • De techniek staat niet stil natuurlijk. Maar of het echt veel verschil maakt? Ligt er misschien ook aan, hoe oud je huidige monitor is.

  Er is wel een 23" voor 150 euro.
  http://www.azerty.nl/2-1132-195583/acer-v233hb-lcd-scherm-tft.html
 • Ik heb een Medion MD30699PU (enigste wat ik kon vinden)
  Als ik een nieuwe monitor zou kopen is 22 inch genoeg. Die ik nu he ik nog niet eens breedbeeld. Ik dacht dat je voor ¤150,- wel een mooie FUll HD Samsung kon kopen.
 • http://www.azerty.nl/2-1054-234637/samsung-syncmaster-2243sn-lc.html
  HD
 • Ja, zo een had ik ook op het oog. Ik kan helemaal de specs niet vinden van met huidige monitor om te vergelijken. Maar mijn belangrijkste vraag is: zie ik verschil in games, ziet het er mooier uit zoals mijn klasgenoot zegt als ik die Samsung Syncmaster zou hebben?
 • [quote:98d5e35064="aeonfast"]Ja, zo een had ik ook op het oog. Ik kan helemaal de specs niet vinden van met huidige monitor om te vergelijken. Maar mijn belangrijkste vraag is: zie ik verschil in games, ziet het er mooier uit zoals mijn klasgenoot zegt als ik die Samsung Syncmaster zou hebben?[/quote:98d5e35064]Deze Samsung is inderdaad goedkoop.Nadeel : deze heeft alleen een vga aansluiting.Maar wil je echte verbeteringen zien dan is een Led Backlight Monitor aan te raden.Energie zuinig en betere kleuren.Kijk eens naar de nieuwe Benq G2222 Hdl.Deze heeft tevens ee dvi aansluitng.
 • Ik kan niet veel informatie vinden over die BenQ. Hij staat ook niet op Pricewatch van Tweakers.
 • Ga er maar vanuit dat die behoorlijk duurder is dan 150 euro. Maar als je Benq zou willen, die heeft nog een leuk 23" scherm met dvi, paar euro boven je budget.

  http://www.azerty.nl/2-1055-239592/benq-g2320hdb-lcd-scherm-t.html
 • Ja, ziet er goed uit en een redelijke prijs.
 • [quote:f3c1c4cfad="aeonfast"]Ik kan niet veel informatie vinden over die BenQ. Hij staat ook niet op Pricewatch van Tweakers.[/quote:f3c1c4cfad]Sorr,even wegggeweest.Deze BenQ 21,5 G2222 HDL is te koop bij Azerty voor 166,02 euro.Ongelooflijke prijs.Gegevens te vinden op Hardware.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.