Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

windows 7 op thinkpad T41 en grafische kaart werkt niet meer

4 antwoorden
  • Ik heb mijn windows xp geupgrade naar windows 7 op mijn IBM Thinkpad T41 en mijn grafische kaart werkt opeens niet meer :? weet iemand hoe ik de naam van die kaart kan vinden en de driver voor windows 7 kan vinden?? :? :? PLEASE HELP!!!
  • [quote:781cfc02a6="chicootje"]Ik heb mijn windows xp geupgrade naar windows 7 op mijn IBM Thinkpad T41 en mijn grafische kaart werkt opeens niet meer[/quote:781cfc02a6] Weet je wel zeker dat je op zo een oude laptop, Windows 7 wilt draaien? Op de site van Lenovo/IBM staan daarvoor alleen Windows 2000 en XP drivers http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-46258.html#video Windows 7 is eigenlijk alleen bedoelt voor PC/laptops waarop origineel Vista op geïnstalleerd was. En waarvoor Windows 7 drivers beschikbaar zijn, op de site van de fabrikant. Als je het des al niet te min toch wilt proberen, check dan op het thinkpad forum deze topic [url=http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=57&t=76480]Windows 7 RC on T41.[/url]
  • ik zie hier:http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-46258.html#video dat de driver al in windows vista is gebouwd dus als ik er windows vista home premium op zet zou hij weer werken ???
  • Dat klopt. Echter is het niet gebruikelijk te upgraden van XP naar Vista. Ik heb meerdere topics hier voorbij zien komen van vista gebruikers, die hun laptop gingen downgraden naar XP. Mede omdat de laptop op Vista trager zou zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid werkgeheugen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.