Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart geclockt op... 0 MHZ :S?

3 antwoorden
  • Goedennacht, Ik heb mijn notebook nu anderhalf jaar zonder enig probleem gebruikt, het is een HP Pavilion DV9860ED, en werkte tot vorige week nog prima. Zoals in de topic titel al te lezen is, mijn videokaart, een (oude :)) Nvidia Geforce 8400m GS geeft nu aan dat hij op 0/200 MHZ zit, ipv 400/400, ik merk tijdens het gamen dat het een grote lag is, en dat het dus min of meer kaput is? HP zelf stuurd me een automatish gegenereerde email als ik ze het probleem voorleg, en ik heb daar dus helemaal niks aan, na veel gezoek op google ben ik nog niet veel wijzer geworden, en ik dacht, laat ik hier mijn geluk beproeven. Onderstaand een screen, waarop te zien is dat er een onbekende bios is (?), en dat de clock snelheden dus abnormaal laag zijn... [img:a063052bfb]http://gpuz.techpowerup.com/10/01/18/78k.png[/img:a063052bfb] Heeft iemand enig idee wat er aan de hand is? en hoe dit (niet?) kan worden opgelost? Mvg, drboks.
  • Ik heb sinds vandaag ongeveer hetzelfde probleem, nu ik de drivers heb geupdate naar 196.21 Wanneer ik in nTune kijk ziet hij als snelheden O Mhz.. Misschien moet ik effe rebooten..!?
  • Helpt niet :/, bij mij blijft die ongeacht welke driver deze clocksnelheden aangeven, en rebooten helpt nie, zelfs windows opnieuw erop nie :'(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.