Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

OPGELET: Voor NVIDIA 196.75 gebruikers!

Anoniem
Youri
9 antwoorden
 • [b:d75a18e141]De laatst uitgebrachte 196.75 drivers van Nvidia voor desktop en ION bevatten ernstige problemen!!![/b:d75a18e141] De aansturing van de koeling zou verkeerd werken waardoor de grafische kaart onherstelbaar beschadigd wordt door de hitte! Verwijder de 196.75 driver en download hier de 196.21 WHQL drivers die nog wel goed werken. Nvidia heeft de verkeerde drivers van de site gewist.

  Bron: ComputerTotaal!: Drivers Nvidia slopen grafische kaart Ja ik weet het, het is een beetje dubbelop maar goed. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
 • Tsja,je kan ook gewoon overstappen naar ATI natuurlijk.
 • [quote:9d8b0411b1="The Dragon"]Tsja,je kan ook gewoon overstappen naar ATI natuurlijk.[/quote:9d8b0411b1]
  Als ik mijn computer een half jaar gekocht had, had er een ATI DX11 kaart in gezeten. Maar ja, een GTX275 voldoet. :D
 • Het stond al op de voorpagina toen jij het nog niet had gepost… Dus waarom nu wel?
 • De bedoeling is goed, toch bedankt! :)

  De driver laat ik gewoon staan, met EVGA Precision verhoogt het programma automatisch de fan-snelheid als deze boven 60 graden komt.

  Geen enkel probleem lijkt me, alhoewel ik nu wel begin te twijfelen of Precision niet NVIDIA gebruikt voor de aansturing van de fan :?
 • [quote:469646a5a1="The Dragon"]Tsja,je kan ook gewoon overstappen naar ATI natuurlijk.[/quote:469646a5a1]En wat voegt dit toe? Beetje onzinnig.
  Dank aan de TS, ik zie de voorpagina nooit aangezien ik rechtstreeks het forum op kom (en zo zijn er meer mensen).
 • [quote:4c29ebafe1="arjant2"][quote:4c29ebafe1="The Dragon"]Tsja,je kan ook gewoon overstappen naar ATI natuurlijk.[/quote:4c29ebafe1]En wat voegt dit toe? Beetje onzinnig.
  Dank aan de TS, ik zie de voorpagina nooit aangezien ik rechtstreeks het forum op kom (en zo zijn er meer mensen).[/quote:4c29ebafe1] Excuses,het was meer als grapje bedoelt.
 • Ook niet best zeg, van nVidia… wel goed dat ze een waarschuwing op hun site hebben gezet, dat dan weer wel… ik heb die 196.75 driver hier momenteel draaien en ga het gelijk maar veranderen.
 • Inderdaad slim dat het nog even op het forum is gepost. Ik kom ook namelijk nooit op de homepage. Mijn kaart zal sowieso niet doorbranden, omdat ik Asus Smartdoctor heb, waarbij die op 77 graden 100% gaat draaien.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.