Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

GT240 in pc, pc start niet meer op

Anoniem
Vandread
1 antwoord
  • Beste mensen,

    Mijn pc zag er als volgt uit:

    Besturingssysteem Windows 7 Ultimate Media Center Edition
    OS Service Pack -
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    Computernaam RUBEN-PC (RUBEN-PC)
    Naam gebruiker Gebruiker

    Moederbord
    CPU Type Unknown, 2400 MHz (7 x 343)
    Moederbordnaam Onbekend
    Moederbord Chipset Onbekend
    Systeemgeheugen 3072 MB
    BIOS Type Award (12/26/07)
    Communicatiepoort Communicatiepoort (COM1)
    Communicatiepoort Communicatiepoort (COM2)

    Scherm
    Video kaart GeForce 8600 GT
    Video kaart GeForce 8600 GT
    Monitor Dell M991 [19" CRT] (52TNU0CBH08G)
    Monitor Algemeen PnP-beeldscherm [NoDB] (902012591)

    Multimedia
    Geluidskaart Luidsprekers (Realtek High Defi
    Geluidskaart Realtek Digital Output (Realtek
    Geluidskaart Realtek HDMI Output (Realtek Hi

    Opslag
    IDE apparaat Intel(R) ICH9R/DO/DH SATA AHCI Controller
    SCSI/RAID apparaat MagicISO SCSI Host Controller
    Harde schijf Generic Flash HS-MS/SD USB Device
    Harde schijf Generic Flash HS-SM USB Device
    Harde schijf Generic Flash HS-CF USB Device
    Harde schijf ST3500320NS (465 GB, IDE)
    Optische Station HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10
    Optische Station MagicISO Virtual DVD-ROM0000
    SMART Status harde schijf OK

    Partities
    C: (NTFS) 476837 MB (313943 MB vrij)


    Netwerk
    Netwerkkaart 802.11 n/g/b Wireless LAN USB Adapter (192.168.0.104)

    Mijn pc heeft een voeding output van 400 watt.

    Ik heb dus een nieuwe nvidia geforce GT240 gekocht.
    stappen die ik heb gedaan om de nieuwe videokaart te installeren:
    1) drivers oude videokaart verwijderen
    2) Pc openmaken oude videokaart verwijderd (er zat nog een stekkertje aan vast die liep naar de achterkant van het de pc voor surroundsound denk ik, stekkertje eruit gehaald en gewoon laten bungelen)
    3) nieuwe videokaart in de pc gezet (geen externe voeding)
    4) pc opgestart (tot nu toe werkt alles) windows installeert automatisch de goede drivers.
    5) pc opnieuw opstarten om de installatie van de drivers te voltooien, maar direct nadat er windows 7 welkom staat, komt er een zwart scherm wat niet meer weg gaat.

    waar zit de fout, in veilige modus kan ik wel gewoon opstarten, dus het ligt niet aan de voeding lijkt me ?

    er zit aan mijn moederbord wel een output met een 9 pinnige VGA vormige uitgang, wat kan duiden op een onboard video kaart zei NVIDIA support, maar in apparaatbeheer kan ik hem niet vinden, en in de bios ook niet?

    het betreft trouwens deze videokaart: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=139


    mvg
    Ruben Langerak

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.