Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

GeForce GTX 480

Anoniem
sdk
11 antwoorden
 • Ik heb nu volgens mij 2 processoren er in zitten want mijn computer laat 4 x mijn processor zien. Ik heb een resolutie van 1680x1050 en ik heb nu iets van intel hd graphics en dat is niet echt geschikt voor gamen :D . Ik heb ook nog een andere goede gezien de ATI Radeon HD 5970 hij ziet er wel erg sterk uit.
 • Je hebt er gewoon 1 processor inzitten met 2 kernen die beide 2 threads kunnen doen. Dus totaal 4 threads.

  Aangezien je er nu geen videokaart in hebt zitten vermoed ik dat je er een zwakke voeding in hebt zitten. Die zal vervangen moeten worden door een beter exemplaar voor je er een snellere videokaart in kan zetten.

  De 5970 is zeker een snelle kaart, veel te snel voor die processor.
  Ik zou niet sneller nemen dan een 5770. Misschien dat je voeding dat nog net trekt, anders moet je er een andere in zetten.
 • Ik wil in mijn pc een GeForce GTX 480 stoppen maar ik weet niet of dat wel kan, ik heb een intel core i3 2,93 processor en 3gb geheugen.
 • Dit hangt van je moederbord af welke SLOT hij heeft.
  Voor dat soort videokaarten heb je meestal een PCI-Exress slot nodig vanaf 16x - 2.0.

  Als het goed is kun je checken welke PCI Slot je hebt via de DAL Hardware scanner: http://www.d-a-l.com/hardware-scanner/app/launch.php
 • Zal er vast wel in passen, maar het lijkt me wat uit evenwicht. Als je per se nvidia wilt, kijk dan ook eens naar een gtx460. Kijk ook even of je voeding wel voldoende vermogen levert. De 480 is een flinke stroomvreter.
 • Een vriend van mij zei dat je i7 nodig had. maar ik hoef niet per se nvidia als er andere goede videokaarten zijn (voor gaming) wil ik dat ook wel weten.
 • Een ati 5770 is ook een heel leuk kaartje, kun je op het ogenblik alles wel mee spelen. Staat vanaf 119 euro in de pricewatch:

  http://tweakers.net/pricewatch/254895/asus-eah5770-2di-512md5.html
 • [quote:4b13ffd316]Een vriend van mij zei dat je i7 nodig had. maar ik hoef niet per se nvidia als er andere goede videokaarten zijn (voor gaming) wil ik dat ook wel weten.[/quote:4b13ffd316] Ooooh nee ik heb een Dual Core ! help! Alsjeblieft! Nu kan ik geen kaarten boven de 9800 in mn pc zetten! Nu moet ik dus altijd onder de 9800 zitten!

  Oh nee laat die jongen maar lekker lullen..ik heb zelf een dual core en heb een GTX 260 :)
 • Ook niet geheel onbelangrijk met dat soort kaarten is de diepte van je kast. Soms zijn die kaarten zo lang dat ze namelijk niet eens in standaard kasten passen.
 • Ik ben het eens met Gerben.
  Een GTX480 staat in geen verhouding tot je processor.
  Een ATI 5770 is een prima kaartje, heb je ook niet gelijk een andere voeding nodig waarschijnlijk.
  Wat heb je er nu voor kaart in zitten?
 • op welke resolutie speel je?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.