Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

no signal, numlock blijft branden

benniejuckers
8 antwoorden
  • hallo, ik heb sinds een uurtje geleden een probleem met de 'huiscomputer'
    het beeldscherm geeft steeds aan: no signal.
    ik heb alle stekkers dubbel gechecked, en de hoofdstekker opnieuw aangesloten als wijze van reset (met de comp uit :p)
    als ik de computer wil afsluiten dan moet ik hem dus uitdrukken met de aanknop zegmaar, maar als de computer dan uit is, dan blijft numlock op het toetsenbord branden. Die brand nu nog steeds…
    nieuw beeldscherm nodig? videokaart kapot? :P
    ik weet het iig niet haha
    dus als iemand mij kan helpen dan b.v.d.
    Ben
  • Desktop neem ik aan? Doe de stekker er uit en druk eens 5 tellen op de uit-knop?
  • dat heb ik dus al een paar keer geprobeert…
    :P
  • ik denk niet dat het aan het beeldscherm kan liggen, omdat me beeldscherm dus wel aangeeft dat er geen signaal is..
    maar num lock blijft wel branden, dus dat duidt mss op een storing in de computer? (desktop ja)
  • Check eens of je videokaart er nog goed inzit. Haal hem er anders even uit en zet hem er weer in. Kijk of er veel stof in je kast zit en haal dat er eventueel uit.
  • er zat idd een kilo stof in me kast haha, en me videokaart wiebelde wel een beetje, maar hij zat niet egt los.
    ik zal nog wel eens even kijken.
  • ok, ik heb nu een nieuw probleem !!
    ik denk dat mijn videokaart idd los zat, en dus heb ik hem opnieuw erin gedaan. nu doet mijn beeldscherm het iig wel weer! :D
    MAAR nu blijft mijn computer hangen in een soort opstart cyclus!

    hij laat steeds dit zien:
    intel UNDI, PXE-2.1 (build 082)
    copyright ~

    for realtek RTL8139(x)/8130/810x PCI Fast Ethernet Controller v2.20 (060711)

    Client MAC ADDR: 001C 25 32 CB 35 GUID: 001c2532-cb35-2007-1018-062005000000
    PXE-E53: NO boot filename received\\PXE-MOF: exicting PXE RO

    enig idee wat dit inhoud? hij kan iets iig niet vinden en/of laden haal ik hieruit…
  • Kan je wel in safe mode opstarten? F8 indrukken voordat XP start. Heb je trouwens in je BIOS aanstaan dat hij kan booten vanaf je netwerk? Zet dit anders eens uit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.