Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

TV in pc DVI-I -> VGA

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hey allemaal

  Ik heb een DVI-I kabel gekocht en een DVI -> VGA gekocht. Mijn HDTV heeft alleen een vga aansluiting en daarom heb ik een adapter gekocht. Nu heb ik dus DVI in mijn ATI RADEON X1950 pro zitten en mijn normale beeldscherm zit er ook in. Als mijn pc opstart dan zie ik op mijn tv alles. (Boot scherm, Vraag naar linux of Windows) Maar zodra windows voledig opgestart is zie ik niks meer op mijn tv en krijg ik no signal. Maar met mijn monitor zie ik nog gewoon alles. Dit probleem is het zelfde bij Linux. Ik heb overal gezocht maar kan de oplossing niet vinden.

  Groetjes
 • Kijk om te beginnen eerst onder je beeldscherminstellingen (heb je het beeld wel gedupliceerd?). Welke windowsversie heb je? Trouwens, voor optimaal beeld had je beter een DVI–>HDMI kabel kunnen gebruiken: op een HDTV ziet dat er veel beter uit, bovendien hoef je minder te klooien met verschillende resoluties.
 • Binnen Catalyst Control Center kun je een extern scherm/TV software-matig aansluiten.Ik sluit me overigens aan bij Spaceboy voor wat betreft de DVI-HDMI-aansluiting.
 • Hey

  Ik ga even kijken ofdat ik bij CCC nog iets kan veranderen. Ik draai nu Windows 7 om te testen ofdat beter werkt.
  Ik weet dat dat betere kwaliteit oplevert maar dat maakt nu niet even uit het gaat over het probleem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.