Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Filmpje niet op volledig scherm te zien

Anoniem
f.ramaekers
8 antwoorden
 • Hallo,

  Als ik bijv een youtube filmpje op volledig scherm wil zien, krijg ik alleen zwart beeld. Dit doet zich ook bij andere filmpjes voor.
  Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen.
  Het gaat om een asus N61J laptop. met win7 64 bits.
  Het voorbeeld/demo videootje van win7 werk wel op volledig scherm.

  vr.gr
  Frans
 • Hallo,

  Heeft niemand geen idee waarom ik filmpjes niet in vol beeld kan bekijken? (zie post 14-12)
  Het geluid blijft wel in tact. Kan het te maken hebben met de 64 bits versie van win7.
  vr.gr
  Frans
 • Het zou inderdaad met 64 bits versie van Windows 7 te maken kunnen hebben. Bekijk je de youtube filmpjes in de 32- of 64 bit versie van Internet Explorer 8? Of gebruik je IE9 Release Candidate? Of wellicht een alternatieve browser? Als je een 64 bit browser gebruikt, had je preview van Adobe' Flash Player geïnstalleerd? En had je op de site van Adobe deze hyperlink al gecheckt http://kb2.adobe.com/cps/191/tn_19166.html
 • op een 64 bits internet explorer werkt flash niet. Er wordt nog een browser getoond in het menu en deze is 32 bit. Daar werkt flash wel mits geïnstalleerd.
 • Hallo,

  Ik gebruik de 32 bits versie van IE 8.
  Zoals al gemeld, wordt de demo videos die bij win7 geleverd zijn wel op volbeeld getoond.

  vr.gr.
 • [quote:9eab5648e9="f.ramaekers"]Ik gebruik de 32 bits versie van IE 8.[/quote:9eab5648e9] Dan zou het net zoals hier in Win7 64 bit, gewoon moeten werken. Heeft dat bij jouw voorheen wel gewerkt? Iemand op het Tech Support forum heeft het weten op te lossen, door de instellingen van IE7 te resetten, zodat deze teruggaat naar de default waarden. Solved: YouTube BLACK SCREEN!! Wellicht dat het ook voor IE8 te proberen valt.
 • Hallo,

  Heb IE gereset. Werkt nog steeds niet. Is in iedergeval duidelijk dat het aan IE ligt. Filmpjes die direct via mediaplayer afspelen gaan wel op full screen.
  Ik weet niet meer of het ooit wel goed werkte. Volgens mij wel.
 • Als het aan Internet Explorer ligt, zou youtube wel goed moeten werken in een alternatieve browser zoals Google Chrome of Opera.

  Ik vond nog een vergelijkbaar probleem met IE7 No video in internet explorer 7 [Solved/Closed], die ook op IE8 te proberen is. Of heb je dit probleem alleen in youtube, en niet met andere video sites.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.