Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Beeldscherm valt uit bij het opstarten

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Oke, ik heb hier dus een raar probleem.

    Mijn eigen beeldscherm doet een beetje raar, hij flikkert steeds (E207WFP). Ik kan er nog prima op werken, maar toch wou ik weten of het aan mijn videokaart ligt of het beeldscherm. Hup beeldscherm onder de arm, naar mijn vaders computer. Daar aangesloten en ik moet zeggen, daar zag het er al beter uit. Beeldscherm terug naar mijn kamer, mijn vaders beeldscherm weer aangesloten, netjes zoals het hoort en zoals het was. Toen heb ik toch maar even, voor de zekerheid, geprobeerd of mijn vaders computer nog goed werkte, niet dus.

    Bij het opstarten (Windows XP) verschijnt het Windows logo met het laadbalkje, daarna verschijnt de melding GEEN SIGNAAL en schakelt het beeldscherm zich uit.

    Ik heb al meerdere dingen gelezen op het internet, oa over het veranderen van resolutie, al lijkt me dat sterk omdat beide beeldschermen op een resolutie van 1680x1050 werken. Ik heb het toch maar geprobeerd te veranderen in veilige modus. Eerst kreeg ik de resolutie helemaal niet veranderd, nu werkt het wel, maar bij het opstarten van de 'normale' windows gebeurt precies hetzelfde.. NO SIGNAL en het scherm schakelt zich uit..

    Ik weet niet echt wat ik verder moet doen.
  • Probeer eens op te starten in de Veilige modus en dan opteren voor VGA-modus inschakelen. Misschien start Windows dan wel door en kan je dan de juiste resolutie instellen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.