Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Welke laptop heeft ontspiegeld beeldscherm?

Anoniem
packing93
6 antwoorden
  • Ik zoek een nieuwe laptop met een ontspiegeld (mat) beeldscherm. Maar de meeste laptops hebben tegenwoordig een spiegelend beeldscherm. Dat vind ik erg hinderlijk. Welke merken laptops hebben wel een ontspiegeld beeldscherm?
  • Er schijnt wel een matte plastic folie te bestaan, die je met veel moeite glad op een spiegelend beeldscherm kunt plakken. Heeft iemand van dit forum daar ervaring mee? Of zijn er betere producten om een spiegelend beeldscherm op te lossen?

    http://forum.notebookreview.com/notebook-news-reviews/495320-viewguard-anti-glare-matte-screen-protector-review-discussion-4.html
  • Een ander voordeel van zo'n folie (screen protector) is dat je beeldscherm beschermd is tegen krassen: http://www.youtube.com/watch?v=uwqu20JDaPQ
  • Ik snap inderdaad ook niet waarom die beeldschermen moeten spiegelen. Vreselijk irritant. Is ook vooral een netbook/lsptop fenomeen volgens mij.
  • Inderdaad balen. Ik wacht met angst en beven op de dag dat mijn bejaarde laptop de geest geeft. Ik heb een tijdje geleden in een van mijn PC-blaadjes een verhaal gelezen over folie plakken maar daarvoor leg je toch geen 500-1000 euri op tafel?
  • Neem eens een kijkje in dit topic dat ik op Tweakers.net gestart heb.

    Ik heb overigens op TFT Central ook een database van laptoppanelen opgezet, verder kan je in de Panel Search Database vinden welk paneel er in welke laptop zit (maar daar staan nu nog niet heel veel laptops in).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.