Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Laptop kleurenprobleem

Anoniem
Dutchy90
3 antwoorden
  • Goedendag allemaal,

    Ik zit al een weken met een probleem en het is me nog niet gelukt om het op te lossen, daarom probeer ik het hier maar eens.

    Mijn probleem is dat het beeldscherm van m'n laptop sinds een paar weken de kleuren heel slecht weergeeft. Dat is vooral bij foto's het geval, die zijn heel vaag en veel kleuren worden in een waas weergegeven. Ik heb een week geleden een externe crt monitor om m'n laptop aangesloten en daarop was het beeld wel perfect.

    Ik heb ook al steeds met resolutie en kleur instellingen zitten prutsen. Mijn schermresolutie staat nu op 1440 * 900 en de kleurinstellingen op 32 bit.
    Bij het veranderen van de schermresolutie veranderd er niks. Het vreemde is dat er bij het veranderen van de kleurinstellingen van 32 naar 16 bit ook niets veranderd. Het lijkt dus net of het beeldscherm alleen op 16 bit weergeeft terwijl de instellingen op 32 bit staan. Ook opmerkelijk is dat het beeld tijdens het afsluiten van de laptop wel plotseling goed 'springt', ongeveer een halve seconde lang voordat je het afsluitscherm krijgt.

    Ik heb al geprobeerd om een andere driver te installeren maar dat heeft niet geholpen.

    Het merk van mijn laptop is xxodd M570u en het besturingssysteem is Windows 7 Home Premium 64 bit. De grafische kaart is een Nvidia Geforce Go 7950 GTX.

    Ik hoop dat jullie me wat verder kunnen helpen…

    Met vriendelijke groet,

    Dutchy
  • http://www.notebookcheck.nl/NVIDIA-GeForce-Go-7950-GTX.2758.0.html

    Misschien toch nog eens de drivers echt goed verwijderen (revo uninstaller) http:/
    evo-uninstaller.nl.softonic.com/

    Computer opnieuw opstarten en de W7 64 drivers opnieuw installeren. Daarna computer wederom opnieuw opstarten. :)
  • Bedankt voor je reactie! Ik ga dat gelijk even proberen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.