Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

1 Monitor, meedere systemen?

Anoniem
eduard33
3 antwoorden
  • Hallo, ik ben van plan een nieuwe monitor te kopen voor mijn PC en zou graag al een monitor kopen waarbij ik bijvoorbeeld 2 PC's erop kan aansluiten of 1 PC en 1 PS3/xBox. Is dit mogelijk want ik heb een TV scherm waardat kan, maar is het ook mogelijk voor een monitor. Gelieve 2 HDMI poorten.

    Andreas
  • beetje googlen doet wonderen :wink: Daarbij is het vrijwel standaard dat er 2 of meer aansluitingen op een monitor zitten. vaak heb je HDMI en DVI. daarvoor zijn ook weer verlooppluggen van DVI > HDMI. even zoeken dus voor je een ander aan't werk zet. :wink:
  • [quote:bf0cc13909="eduard33"]beetje googlen doet wonderen :wink: Daarbij is het vrijwel standaard dat er 2 of meer aansluitingen op een monitor zitten. vaak heb je HDMI en DVI. daarvoor zijn ook weer verlooppluggen van DVI > HDMI. even zoeken dus voor je een ander aan't werk zet. :wink:[/quote:bf0cc13909]
    Ik heb al een tijdje gegoogled maar meestal staat er niet genoeg informatie bij of je kunt switchen en of er meerdere poorten zijn van HDMI, zover heb ik nog geen enkele monitor gezien die 2 HDMI poorten heeft.. Wat is het verschil tussen DVI en HDMI buiten dat HDMI wel audio bevat en DVI niet?
    Enige betere kwaliteit in één van de twee of hetzelfde?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.