Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nieuwe videokaart

6 antwoorden
  • Ik ben van plan een nieuwe videokaart te kopen voor mijn pc, ik ben er alleen niet zeker van of de videokaart daadwerkelijk in de moederbord past. Het gaat om ASRock A790GMH/128M - Moederbord - ATX en ben van plan ASUS GeForce GTX560 Ti TOP DirectCUII - 1 GB GDDR5 - PCI-Express 2.0 (ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5 aan te schaffen. Is dit mogelijk? en kan ik dit zelf vervangen? Dank bij voorbaat.
  • Zou op zich wel erin moeten passen, maar ik vraag me af of het wel zin heeft om zo'n zware videokaart te nemen i.c.m. zo'n verouderd socket 939 moederbord. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=939A790GMH&cat=Specifications Welke processor heb je erin zitten? En welke games ben je van plan ermee te willen spelen en op wat voor scherm-resolutie? Welke videokaart heb je er nu in zitten? Denk er ook aan dat zo'n zware videokaart hogere eisen stelt aan voeding en koeling.
  • Vergis je je niet, obi? Want ik kom op een ander bord uit, met een am3 socket. Waar nog wel een aardige processor in kan zitten. http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=A790GMH/128M Maar inderdaad moet de processor wel een beetje in evenwicht zijn, en de voeding zwaar genoeg.
  • AMD Phenom II X4 955 / 3.2 GHz 1920x1080 resolutie, speel op een 27 inch monitor en heb een 550watt voeding
  • Dat zou wel moeten werken en is ook redelijk in evenwicht. Het moederbord heeft een "PCI Express 2.0 x16 slot", waar de kaart in past. De voeding is zwaar genoeg, tenminste zolang het geen sweex oid is. De kaart heeft ook twee pcie stroomaansluitingen nodig. Als deze niet aan je voeding zitten, heb je verloopkabeltjes nodig.
  • Dan ben ik eruit, dank voor de vlotte response

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.