Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

SyncMaster P2470HD

Anoniem
mitcheeeell
5 antwoorden
 • Hoi allemaal,

  ik heb nu zo'n 3 jaar de SyncMaster P2470HD in huis staan. Ik heb deze eigenlijk altijd alleen gebruikt om tv te kijken en af en toe eens een spelletje op de PS3 te doen. Echter heb ik nu een enorm groot probleem waar van ik de oplossing maar niet kan vinden. Zodra ik de monitor aan wil zetten licht het beeld eventjes op, ook de touchscreen lichtjes branden, en vervolgens schakelt de monitor gelijk uit!

  Nu ben ik maar een arm studentje en vind het zonde om 50 euro te moeten betalen aan voorrijkosten niet wetende of de monitor nog gemaakt kan worden. Hebben jullie enig idee waar het aan kan liggen, kan het gemaakt worden en wat gaat dit ongeveer kosten?
 • Schakelt ie helemaal uit, of krijg je alleen geen beeld? Kijk eens met je neus op de monitor, of je nog vaag iets ziet op het scherm. Is dat het geval, dan is waarschijnlijk het backlight of de inverter stuk.
 • [quote:1aaf60b934="gerben"]Schakelt ie helemaal uit, of krijg je alleen geen beeld? Kijk eens met je neus op de monitor, of je nog vaag iets ziet op het scherm. Is dat het geval, dan is waarschijnlijk het backlight of de inverter stuk.[/quote:1aaf60b934]

  ^^ wat ook te maken kan hebben met een defecte kabel. Heb dit ooit namelijk gehad met een Hanns.G HH281HPB. Ook ik dacht dat de backlight of de inverter defect was. Maar toen ik de kabel (bij mij een HDMI-kabel) veranderde, deed ie het gewoon.

  Geen garantie, wel een tip ;)
 • Echt alleen de lampjes van het touchscreen gaan branden, en vallen vervolgens gelijk weer uit. Dus valt inderdaad helemaal uit! Geen vaag beeld of iets, gewoon crappie! Aan de kabel zal het vast niet liggen toch als ik er een paar uur van te voren nog tv mee heb gekeken, en voor de rest zit ik er niet aan dus kabels hangen maar te hangen.

  Bedankt voor de snelle reacties btw
 • [quote:062f4ac8f5="mitcheeeell"]Echt alleen de lampjes van het touchscreen gaan branden, en vallen vervolgens gelijk weer uit. Dus valt inderdaad helemaal uit! Geen vaag beeld of iets, gewoon crappie! Aan de kabel zal het vast niet liggen toch als ik er een paar uur van te voren nog tv mee heb gekeken, en voor de rest zit ik er niet aan dus kabels hangen maar te hangen.

  Bedankt voor de snelle reacties btw[/quote:062f4ac8f5]

  Zeg nooit nooit.

  Ik laadde een tijdje geleden een telefoon op. Die was gewoon aan het opladen en van het een op het andere moment was de kabel kapot. Heel vreemd dacht ik … Maar het was toch echt zo.

  Dus om allerlei dingen uit te (gaan) sluiten, zou ik zeker een poging wagen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.