Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

2 externe schermen, juiste kabel of niet? (zie foto's)

Anoniem
NvdM
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb 2 Dell externe beeldschermen die ik graag op mijn laptop wil aansluiten. Nu heb ik er 1 aangesloten maar is er niet meer zo'n aansluiting. Alleen HDMI is over. Nu wil ik de kabel bestellen, maar ik weet dus niet 100% zeker of dit kabeltje er nu voor kan zorgen dat ik 2 externe beeldschermen kan aansluiten.

  Dit is de kabel die ik wil gaan bestellen: http://bit.ly/NGU9JB
  Hoge kwaliteit HDMI Male Naar DVI-D 25 p Male Dual Link Adapter 1,8 meter Kabel

  Dit is de foto van mijn laptop met 1 extern beeldscherm aangesloten: [img:0c9f4af869]http://i48.tinypic.com/1072ged.jpg[/img:0c9f4af869]

  En dit is de foto van mijn extern beeldscherm, de uitgangen: [img:0c9f4af869]http://i47.tinypic.com/j64xmp.jpg[/img:0c9f4af869]

  Mijn vraag is dus simpel, bestel ik de goede kabel? Want er staat HDMI Male naar DVI-D Male, maar volgens mij is mijn externe beeldscherm female en mijn laptop weet ik niet…?
 • Een male stekker past in een female stopcontact (pennetjes in gaatjes), dat is nou juist de bedoeling. De hdmi op de laptop is female, daar zou dus de male stekker van de kabel ook in moeten passen.

  http://www.yourcablestore.com/HDMI-Male-To-Female-Adapter-Gold-Plated_p_209.html
 • Dus de kabel van de advertentie is goed genoeg om mijn externe beeldscherm op mijn laptop aan te sluiten?
 • Ik zou eerst eens uitzoeken of je laptop wel 3 schermen tegelijk kan aansturen. Meeste videokaarten in een laptop kunnen dat niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.