Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Goede monitor?

Anoniem
Obi-wan-kenobi
9 antwoorden
 • Fijne snelle reactie!

  Zijn er computers van deze prijs die wel primair geschikt zijn voor gaming.
  Op dit moment game ik vrijwel niet omdat mijn huidige computer dit niet aankan.
  Maar een spel als call of duty black ops zou ik wel op mijn nieuwe pc willen spelen, is dat mogelijk met deze nieuwe computer?
 • Wel mogelijk maar met lage of medium instellngen. Het probleem is dat de processor eigenlijk te zwaar is en de videokaart gewoon te licht. Denk dat je beter zelf een pc kunt (laten) samenstellen. Dat is met dit budget (1100 euro) best goed mogelijk.
 • Beste Computer totaal leden,

  Zoals jullie kunnen zien ben ik hier nieuw en ik zou jullie hulp zeer waarderen.

  Ik ben bezig met het aanschaffen van een nieuwe desktop + monitor.
  Ik heb een klein beetje kennis van computers maar toch zou ik graag jullie mening en suggesties willen horen, voordat ik deze dure aankoop doe.

  Monitor:[b/]
  http://www.computerland.nl/a/monitoren/80005873/philips_27_273e3lhsb_led_1ms_dvi_hdmi/details.aspx

  De desktop schaf ik aan voor studie gebruik maar een leuke game moet er ook kunnen worden gespeeld.

  Desktop: [b/]
  http://www.computerland.nl/a/desktop_pc_s/80005754/medion_akoya_p5376e_i7_3770_8gb_2tb_gtx550ti/details.aspx

  Het is veel geld, dus ik stel jullie meningen en suggesties echt zeer op prijs! Alvast bedankt.
 • Aardige monitor maar wel vrij duur. De computer is niet primair geschikt om te gamen, daarvoor is de videokaart te licht. Die koop je alleen, als gamen echt bijzaak is.
 • Windows 8 komt eind dit jaar op de markt en is een systeem dat bedienbaar is met een muis maar eigenlijk om een touch screen vraagt.
  Ik weet niet of er al monitoren beschikbaar zijn die op die manier werken maar zo ja dan is het misschien logisch dat je …..
  Het is maar dat je het weet.
 • [quote:36ee529d3c="Dystro"]Zijn er computers van deze prijs die wel primair geschikt zijn voor gaming.[/quote:36ee529d3c]Ja hoor, bijv. deze:
  http://azerty.nl/1-2812-519007/azgamesystem-constantius-tower.html

  Verder zie ik het nut niet zo van een 27 inch scherm als die toch maar slechts een 1920x1080 pixels resolutie heeft. Ik zou dan zelf een veel goedkoper Full HD 24 inch scherm pakken.

  Welke specificaties heeft je huidige PC eigenlijk, met name qua processor, videokaart en voeding? Is die niet te upgraden tot gamesysteem?
 • [quote:891b73086f="Obi-wan-kenobi"]
 • [quote:8e83fbafdb="Stupendous Man"]Ik begrijp er niets van dat anderen toe kunnen met kleinere of zelfs veel kleinere schermen in 1920 x 1080 resolutie[/quote:8e83fbafdb]Mja, het is sterk afhankelijk van persoonlijke voorkeur: Ik hou wel van heel scherp beeld. Als ik ooit een 27" scherm ga nemen, dan is het er wel eentje met minimaal een 2560x1440 pixels resolutie zoals die van de Dell U2711. Dan maakt het ook wat uit qua werkbaar bureaubladoppervlak.

  Verrekijkerbril heb ik zelf niet nodig bij een 21,5" Full HD desktopscherm.
 • Ja, mooi scherp is het uiteraard zeker, een scherm met beperkte grootte bij dezelfde full HD resolutie, met dus een relatief kleine pixel pitch en een groter aantal pixel per inch. Dat dat mooi scherp is spreek ik zeker niet tegen. Maar ik ben wellicht verwend door de relatief grote weergave op een 19 inch 5:4 scherm en wens daarom de vergelijkbare weergave op een 27 inch 16:9 scherm. Én misschien ben ik computer-kippig en mot ik een computer-brilletje. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.