Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart geeft geen signaal.

4 antwoorden
  • HELP. IN een oude pc die nog wel goed dienst doet op het werk is de melding dat er geen signaal is. Ander scherm helpt ook niet zelfde melding. Eerder heb ik dat kunnen oplossen door achter de kabel van de videokaart wat op en neer te doen waardoor ik weer signaal kreeg. Nu doet hij niks mee HELP. ik denk een kapote videokaart of erger moederboard kapot. Wat kan ik doen om te testen verder. het is een agp videokaart wie heeft er iedeeen.
  • Eerste optie is om de kast open te maken (wel stroom er af!) en de agp kaart er even uit te halen. Druk 'm daarna weer goed in het slot en test weer. Tweede optie is toch wel een andere agp kaart proberen. (denk om de drivers van de oude kaart, als die met de andere kaart opstart, toggle dan op F8 om de optie veilige modus te kiezen. Eenmaal opgestart de oude drivers deinstalleren en daarna opnieuw normaal opstarten en nieuwe driver installeren)
  • Ik heb er een nieuwe videokaart inzitten en hij doet het nu wel. Maar valt soms weg. Kan dat te maken hebben dat ik nog niet de juiste driver heb geinstalleerd. ?? Hoe verwijder ik alles van de oude kaart en zoek ik de nieuwe driver ??
  • Ik heb wel beeld . kan geen driver vinden. Wie kan me helpen HP p/n 5187-4272 s/n 39cg107839 RV280-LE_A062 R1.01 dat staat op de videokaart wie kan me helpen zoeken of aangeven welke driver ik hiervoor moet hebben. (windows7) Nog meer. welke driver moet ik hiervoor hebben. op de pc staat windows 7. Is hiervoor een driver.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.