Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

HDMI probleem laptop - tv

Anoniem
boodhaa
2 antwoorden
  • Goedenavond,

    Sinds enige dagen heb ik problemen met mijn HDMI-aansluiting. Een half jaar geleden heb ik een HDMI kabel aangeschaft en deze werkte naar behoren. Nu heb ik ineens het probleem dat ik het beeld niet meer op mijn tv kan krijgen. Wel maakt de kabel nog verbinding tussen laptop en tv. Dit weet ik, omdat de grafische instellingen wijzigen op het moment dat ik de kabel aansluit en ik kan nog steeds kiezen voor dupliceren of uitbreiden via windows+p/fn+f5.

    Echter geeft de tv aan dat er geen signaal is. Ik heb al aardig wat dingen geprobeerd om erachter te komen wat het probleem is.. maar tevergeefs. Af en toe krijg ik wel de melding op de tv dat de videomodus niet weergegeven kan worden en als ik dan het aantal Hz verlaag, krijg ik beeld. Alleen niet het beeld wat ik voorgaande weken heb gehad..

    Ook een andere HDMI kabel heb ik al geprobeerd, maar ook deze geeft aan dat er geen signaal is. Zou iemand mij kunnen helpen dit probleem te verhelpen?

    Alvast bedankt! :)
  • Driver misschien updaten of opnieuw installeren, andere TV ook geprobeerd? Anders is misschien je videokaart een beetje kapot.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.