Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Tv Out problemen

Anoniem
spookie10
3 antwoorden
 • Hoi,
  Ik heb een Nvidia Riva TNT 2 M64 videokaart, op die kaart zie ik een S-video uitgang, ik heb dan ook een S-VHS kabel gekocht maar ik krijg geen beeld uit mijn tv. Heb al geprobeerd om mijn monitor af te koppelen en enkel mijn tv aan te sluiten als ik boot maar dan krijg ik een rood scherm met sneeuw op de TV. Op een andere tv krijg ik helemaal niets ! Gewoon witte sneeuw. Weet iemand wat er fout loopt. In mijn instellingen kan ik ook niet kiezen om mijn uitvoerapp. op Tv te zetten !? Ik zie enkel "analoge monitor" en "digitaal plat scherm" (beide in het grijs zodat ik niets kan wijzigen) maar ik zie geen TV staan. Wat kan ik doen ?
  Alvast bedankt voor de antwoorden.
  Spookie
 • Ik ken de TNT2 niet, maar als je de 23.11 detonators download, http://www.guru3d.com dan is er een optie aanwezig om TV-out te selecteren.
 • Ik heb die driver geinstalleerd en nu heb ik inderdaad een optie tv. Als ik die kies wordt het scherm van mijn monitor zwart en na 15 seconden springt het weer aan. Op tv komt niets. Ik werk met een s-video kabel die ik via een scart op mijn tv aansluit. Moet ik mijn tv nog op een bepaald kanaal stellen? Ik heb bijna alles geprobeerd …
  Please help
  Spookie

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.