Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

GF4 kaarten op ouwe bakken ....

6 antwoorden
  • [url=http://firingsquad.gamers.com/hardware/gf4intelscaling/default.asp]Dit[/url] is wel een leuk artikel. Ze pluggen een GF4/GF3/GF2Ti op een P3 :smile: Het scheelt nogal wat een 700MHz of een 1000MHz. Jammer dat ze er ook niet een P4 onder gezet hebben. Ook in 4xFSAA is het verschil groot. _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16226]&quot;[/url]No, no, I'm not playing, I'm testing... give me that controller back... muaaaaaaa....[url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16226]&quot;[/url] <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Slashhead op 2002-02-26 00:00 ]</font>
  • Heel leuk artikel Slashhead maar hier hebben we een een GeForce 4 topic voor weet je nog!!! :wink:
  • Het gaat ook om GF3 en GF2Ti kaarten hoor slimmerd.... Dus als je nu eerst eens die link bekijkt en daarna begint te zeiken :wink:
  • Ik heb de link bekeken hoor. maar kijk is naar de naam van je topic. :razz: je suggereerd dat het om de GeForce 4 gaat. dus hoppa verplaats de hele sante kraam maar naar de GeForce 4 topic :grin:
  • Dat is gewoon een publieks trekkertje. Als ik zeg dat er een GF2Ti op een P3 staat dat neemt niemand de moeite om te kijken. :smile:
  • LOL, ik heb een idee, laten we voor elke videokaarten serie een apartte topic openen, waar iedereen zijn vragen in kan posten, dan hoeven we steeds maar een paar topics te bekijken :grin:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.