Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

refresh rate aanpassen op GeForce3 Ti200

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Het zal wel een beginnersvraag zijn, maar ik kan de instellingen voor de refresh rate niet vinden. M'n oude computer had een ATI kaart. De refresh rate was eenvoudig aan te passen via eigenschappen voor beeldscherminstellingen/geavanceerd en dan een van de ATI-tabbladen.
  Nu dus een nieuwe comp met GeForce3 Ti200 kaart. Mijn monitor blijft op 60 Hz staan, een absolute hoofdpijn-instelling. Ik kan wel via beeldscherminstellingen/geavanceerd/adapter de instelling op "optimaal" zetten, maar het on screen display van de monitor blijft 60 Hz aangeven, terwijl hij echt wel veel meer aankan.

  Welke GeForce3 bezitter kan mij vertellen waar de refresh rate is in te stellen?
 • Heb je wel een driver voor je monitor geinstalleerd? Waar je nu optimaal instelt, hoor je ook de refreshrate te veranderen, dus dat doe je goed. Vaak kan je daar ook nog uit meerdere waarden kiezen, zoals 60, 75 en 85 Hz etc.
 • kan ook aan OS liggen. heb je Windows 2000 of XP?
 • Windows 98SE.
  Mijn monitor staat niet in de lijst met drivers. Is de driver misschien te downloaden?
 • wat voor monitor heb je dan?

 • Lite-on. Typenummer weet ik niet uit m'n hoofd, en ik zit nu niet thuis dus kan 't niet zien. Maar er staat maar één monitor van Lite-on in de driver lijst en da's niet die ik heb.
 • KIjk is HIER of je monitor er tussen zit en dowload dan de drivers er van.

  als de drivers daar niet tussen zitten probeer dan de standaard "plu&Pray" monitor te instaleren.
 • Bedankt!
  Heb de driver gedownload en idd kan ik nu meerdere frequenties kiezen. Het vage is alleen dat "optimaal" nu 85 Hz geeft. En na installatie en instellen op 85 Hz ging ie toch weer terug naar 60 Hz als Window$ opnieuw werd opgestart. Dat probleem is echter nu verdwenen (hoop ik, want de goede keren ging het nog een keer fout), hoe weet ik niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.