Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Delen VGA Kaart bij Multi-Boot

Anoniem
Rob-Viking
2 antwoorden
 • I.v.m. video-editing heb ik op een schijf een XP met Internet+Anti virus + schijfcontrole etc.en op een andere schijf heb ik een kale XP met een Video Editing (Avid DV Expres) Deze laatst geinstalleerde XP herkent de Grafische kaart niet. Er staat zelfs bij apparaatbeheer helemaal geen kaart(geen beeldschermadapter). Het beeld flikkert. Nieuwe hardware toevoegen lukt niet, en nieuw opgehaalde Deternator drivers voor mijn NVIDIA Geforce III laten installeren lukt niet en de helpdesk weet het ook niet, opnieuw XP eroverheen installeren heeft ook niet geholpen en volgens een "deskundige" zou bij een multiboot van 2 Window XP (HOME) de tweede de grafische kaart niet herkennen, omdat deze al in gebruik is.
  KORTOM WIE WEET DIT !!!!!
 • Die "Deskundige" van jou die kan maar beter een andere hobby zoeken.

  In een multiboot omgeving kan je uit 2 OS'en kiezen, maar er wordt er altijd maar 1 gebruikt. Beide videokaarten zijn dus voor het OS beschikbaar. Helaas werkt het gebruik van 2 videokaarten niet altijd vlekkeloos door compatibiliteitsproblemen. Je gebruikt 2 versies van XP, welke precies, 1 keer home en 1 keer prof? [b:b7f284e667]Edit:[/b:b7f284e667] Ik lees net de home edition.

  Ieg, probeer die 2de XP versie eens met 1 videokaart er in, kijken wat hij dan doet. Zorg dat het draait op 1 videokaart, en stop daarna de tweede er in, en kijk of het dan werkt. Zo sluit je ieg andere problemen uit, die niet direct met je 2de videokaart te maken hebben.

  _________________
  PC 1
  PC 2

  BA's overclocking guide v0.5

  [ Dit Bericht is bewerkt door: BA op 2002-03-05 16:55 ]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.