Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Mijn ASUS AGP-V7700 64MB Pure start niet op.

10 antwoorden
  • Mijn asus v7700 draaid niet opmijn computer. Ik krijg hem niet draaiende als ik iets met 3D wil doen slaat mijn computer vast. Ik heb een oude driver gebruikt die bij de kaart zat, dan draaid ie wel onder Windows (2d) maar wil ik bv een spel of een dvd op- starten slaat ie vast. Heb ook al nieuwe drivers geprobeerd maar die draaien niet eens onder Windows. Kan het zijn dat ik een nieuw moederboard nodig heb of is er een andere oplossing. Het moederboard draaid op een Intel 82440BX/ZX chipset mijn processor is een PIII 450 Het AGP-slot (ver. 1.0 1x/2x mode supported) Alle tips van harte welkom. Ik ga steeds meer denken dat mijn moederboard het enige probleem is. Alvast bedankt.....Arthur.
  • Op zich zou het mobo geen probleem moeten zijn, ik heb ook wel eens met een gf2 gts in een BX mobo gedraaid. Welke DirectX versie heb je? Welke driverversie (download er anders nog eens 1 van http://www.asus.com of http://www.nvidia.com) Geeft hij een foutmelding, of slaat gewoon de hele pc vast?
  • Ik heb een directx 8.1 er op zitten En mijn computer slaat meteen helemaal vast als ik iets met 3d wil opstarten.
  • Dan zou het idd aan de stroomtoevoer kunnen liggen. Heb je ook wel eens met een ander mer GF2 getest? kan een compatibility issue zijn namelijk.
  • Ik heb nog geen andere kaart er aan gehad alleen een voodoo II, maar die is er uit. Maar wat het misschien kan zijn is dus dat de kaart te weinig stroom krijgt?
  • Een V2 om te testen is sowieso niet handig, omdat die kaart alleen in 3D mode werkt, de primaire kaart moet nog steeds voor de 2D zorgen. Als je met een V2 wel spellen spelen kan trouwens, dan kan het idd wel aan de stroomtoevoer liggen. Probeer bijvoorbeeld eens een Glide game (V2) en eens een D3D/OpenGL game (GF2)
  • Zijn de oude drivers wel goed verwijderd. Ga eens op zoek naar de juiste bios instellingen in de FAQ van de kaart word daar nog al eens wat over verteld. _________________ Atlon XP 1800+ MSI K7T266 Pro2 Asus 7700Ti GeForce2 GTS Ti 512 MB DDR win98se [url=http://www.people.zeelandnet.nl/lucasdijke/]Mijn pc[/url] <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Downhill-Billy op 2002-03-13 18:07 ]</font>
  • Ik geloof wel dat een GeForce 2 op een BX chipset kan draaien maar kan het wel op een AGP 1.0 draaien? Volgens mij werkt dat niet! Volgens mij moet je AGP 2.0 Spec hebben om de GF2 goed te laten draaien. Heb je deze kaart nog nooit aan de praat gehad in dit moederbord?
  • Nee, op dit moederbord heeft hij nog nooit goed gedraaid. Na veel drivers te hebben geprobeerd draaid hij op een oude driver. Als ik iets meer vraag dan alleen win98 slaat ie vast.
  • Dan denk ik toch dat het aan je moederbord ligt. probeer de GF2 eens in en andere pc, als je die mogelijkheid heb. dan kan je zien of het aan de videokaart ligt of niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.