Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

tv problemen

Anoniem
tvmonitor
4 antwoorden
 • ik zou graag mijn tv willen gebruiken als monitor dit gaat op zich goed maar de windowsschermen zijn erg onduidelijk de desktop is wel scherp. Mijn systeem is een AMD 1700 OS XP en de videokaart i s Geforce II 200 64mb apg + video out. Wie helpt mij uit de problemen??
 • het kan wel maar een TV is altijd een stuk minder scherp dan een monitor.

  veel minder beeldlijnen namelijk
 • Daar ging ik ook van uit ik vind alleen het verschil van de desktop en de windowsschermen te groot. Ik heb nu een andere kabel Profigold PGV673 die beter is dan de vorige kabel maar ben nog niet tevreden. Is er wellicht een betere kabel of een betere grafische kaart voor deze toepassing.
 • [quote:47d8d0bcda]
  Op 15-03-2002 15:37, schreef tvmonitor:
  Daar ging ik ook van uit ik vind alleen het verschil van de desktop en de windowsschermen te groot. Ik heb nu een andere kabel Profigold PGV673 die beter is dan de vorige kabel maar ben nog niet tevreden. Is er wellicht een betere kabel of een betere grafische kaart voor deze toepassing.
  [/quote:47d8d0bcda]

  Mijn Matrox Marvel gaf perfekt beeld, de ATI radeon iets minder .Neem dus aan dat er wel verschil in kaarten met TV -out is.Daarbij gebruik ik simpele verlengsnoeren van plm 10 meter.

  [ Dit Bericht is bewerkt door: stelf01 op 2002-03-15 16:20 ]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.