Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart mat TV out

Humm Belg zeker!!! Maar RTFM. Als je laptop een gele connector heeft als tv-out, sluit je deze kabel met tulp aan de voorkant van je tv (meestal dan) en zet je tv op AV of AV1,2,3 whatever. Ga naar beeldscherm eigenschappen en kies voor advanced. Selecteer aparaat selecteren en kies voor tv. Zet je signaal op PAL B of H (Belgie) en video-out op composite of automatisch. Nu zou je beeld moeten krijgen op je TV. Voor SVHS moet je een scart adapter aanschaffen of op de SVHS aansluiting van je tv aan sluiten.

Anoniem
shailesh
2 antwoorden
  • Mijn vriendin heeft een laptop van het merk medion (gekocht in de Aldi) en daar zit zo'n videokaart op met TV out. hoe sluit ik dit ding aan op de tv (dat weet ik wel dat dat met die kabel moet) maar hoe krijg ik in godsnaam beeld op de TV.
  • 1. RTFM :grin:

    Waarschijnlijk heeft die laptop een SVHS-out, die sluit je met de kabel aan op de SVHS connector van de TV, of met een plug in de scart aansluiting. Vervolgens zet je eerst de TV aan, en dan de laptop aan, en dan moet je in de drivers kunnen selecteren of je TV weergave wilt :smile:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.