Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Meer voeding nodig?

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik heb net een Asus Geforce 4 mx440 gekocht, maar nadat ik hem had geinstalleerd en ik mijn computer aan deed ging mijn beeldscherm niet aan. Maar met mijn oude Viper2 of geforce 2 mx wel.
  Ik ben terug gegaan naar de winkel, maar daar deed ie het weer wel. Nu zei een vriend van mij dat de 200 watt voeding die ik heb misschien te weinig is.

  Ik heb een via moederbord, een P3 800mhz, 512mbram, DVD speler, brander, 2 harddisken en een heleboel USB aangesloten, maar kan het zijn dat mijn geforce het door de voeding niet doet?
 • Het zou idd kunnen die GF4 verbruikt aardig wat meer, en 200W is wel aan de krappe kant. Je zou eens kunnen testen met en zwaardere voeding.
 • heheehe, dat klonk als muziek in de oren nu. Want diezelfde vriend had nog een 400+ watt voeding over, die kan ik verlopig wel lenen, dan kan ik het uitproberen morgen, ik hoop echt dat het werkt, want die viper 2 die ik nu heb, daar heb ik echt weinig aan :sad:

  thanks for the reply ^^
 • BTW, wat voor mobo heb je, toch wel met een AGP 2.0 slot he?
 • Agp 2.0? geen idee, ik heb wel agp die geforce 2 mx en mijn viper 2 deden het ook altijd en die zijn bijde ook agp.
 • Mja, maar AGP 2.0 kan meer stroom leveren over de AGP bus. Het hoeft trouwens geen probleem te zijn, ik heb wel vaker GeForce kaarten in een AGP 1.0 slot gebruikt :smile:
 • hehe, ok thanks. Ik post morgen wel of het gelukt is met die 400+ watt voeding. In iedergeval bedankt. Ik zou niet weten wat het anders kan zijn, mijn agp slot is zeker niet kapot. Anders zouden mijn viper 2 en geforce 2 het ook niet doen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.