Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Detonator 29.41

Anoniem
Red Dragon
3 antwoorden
 • Mmmmmmja, gemiddeld 100 punten meer dan de oude detonator. Ik had meer verwacht, eigenlijk. Het verschil merk je bijna niet. Volgende keer beter, nVidia! :smile:
 • Drivers zijn meer dan alleen maar zorgen dat jij meer punten krijgt met 3dmark2001se

  Meestal als er een nieuwe detenator uitkomt heeft nVidia geprobeerd om ze verbeteren voor de laatste kaarten (GeForce 4 MX / Ti) en er voor te zorgen dat deze stabieler en sneller lopen, minder vastlopers en scherper beeld.
  Je kunt er niet van uitgaan dat elke nieuwe driver sneller is of beter. het kan zelfs een achteruitgang zijn. daarom zijn het ook Beta drivers.

  Ik heb de 29.40 drivers voor WinXP nu 24 uur draaien op me GeForce 4 ti 4400 en ze blijken tot nu toe goed te werken.

  de "leaked" beta drivers zijn vaak itteressanter voor de GeForce 4 eigenaren dan voor de voorgaande modelen, uitzondering daargelaten.
 • Ja das waar. Ik heb gewoon iets te veel gehoopt dat deze (veel) sneller zou zijn. Ik zal me de volgende keer niet meer blind staren op de nieuwe detonators.

  En waarschijnlijk hebben ze, zoals je zei, de 29.41 speciaal voor de laatste nieuwe kaarten gemaakt en niet voor de oudere GF's.

  Toch probeer ik nog altijd de prestaties van m'n ouwe vertrouwde GF2 steeds weer te verhogen. Weinig kans denk ik. :smile:

  [ Dit bericht is bewerkt door: Bockempiep op 2002-05-15 19:02 ]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.