Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

3dmark2001 SE CRASH!!!

Anoniem
Red Dragon
7 antwoorden
 • Vanmiddag crashte mijn computer terwijl ik 3dmark2001 SE aan het runnen was. Heb de pc toen gereset, maar toen ik weer 3dmark wou runnen, kreeg ik een foutmelding dat een benchmark niet mogelijk was omdat de 3mark display window lost focus. Word doorverwezen naar website, maar daar zag ik nix staan. Heb al een reinstall geprobeerd, nog steed nix!! AMD ATLOn 600 mhz, Geforce2 mx400 Tv-out 200/150 mhz
 • dat is een vrremd probleem.
  3dmark2001se crashed alleen bij mij als ik te ver heb overgeklokt. maar dat is bij jou niet het geval.
  probeer anders is opnieuw directX 8.1 te instaleren of opnieuw drivers voor je videokaart. misschien dat ie het daarna wel weer doet
 • idd heb ik hem niet overclockt.wel geprobeerd, maar kreeg al op 210 artifacts. beetje jammer. ik ga het zometeen proberen, dan hoor je het wel van me. bedankt.
 • Installeer ook maar de VIA drivers opnieuw of download de laatste :o
 • Nou, heb het voormekaar.Heb alles in het register opgezocht en weggedonderd. Opnieuw geinstalleerd en tadaa nu doet ie het weer. Het zal wel aan mij liggen. Laatste via drivers heb ik niet zo veel aan, aangezien ik geen via chipset heb. :D Hier is link naar 3dmark2001. Kom maar op 1677 marks,. maar ja heb ook ff mijn cpu teruggezet, dus dit is mijn standaardsetup.
  http://service.madonion.com/compare?2k1=3523868

  Bedankt, leuk forum trouwens dit,. ga hier heel wat uurtjes doorbrengen :)
 • Legolas (LOTR fan ?) je bent hier welkom dus kom vaar vaak langs :D

  1677 is nog wel laag. je kan met jou systeem zeker 2000 punten halen

  Ik had vroeger met me GeForce 256 DDR en een Athlon 500mhz al 1890 Punten.
 • hmmm, vreemd. Kan het daaraan liggen dat ik mn agp niet op 2x ka krijgen, ook niet met powerstrip, geforcetweak of rivatuner. Heb jij misschein nog wat tips???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.