Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Verleng kabel

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hoi,

  nu lees ik ergens op een tamenlijk oud toppic dat het verlengen van een monitor kabel heel wat verlies kan meebrengen. Nu ben ik zelf opzoek naar een oplossing hoe ik een monitor een goed 5 m verder kan zetten.

  Het zit zo dat ik voor een aantal toeschouwers een paar demonstraties moet geven. Aan gezien ik niet beschik over een projector, maar wel over twee monitors wou ik het met een splittertje en wat verlengkabel oplossen. Of kan dit gewoon niet, of zijn er toestelletjes voor te krijgen.

  Ik ben niet thuis in deze wereld, maar wat ik mij wel eens heb laten vertellen. Dat is dat in radio studio's de computers buiten de studio staan vanwege het lawaai, en de monitors staan toch binnen hé.

  Met vriendelijke groeten
 • je moet gewoon een kabel kopen die beter is dan standaard. op www.zerosix.nl hebben ze een groot aanbod van kabels. uiteraard zijn er nog meer webshops maar die weet ik zo niet uit me hoofd.

  een kwaliteit kabel van zo'n 5 meter geeft bijna geen signaal verlies maar is echter wel erg prijzig (reken tegen de 90 Euro voor 5 meter)
 • Oké dank u,

  is er een bepaalde max. lengte voor scherm verlengkabels?
 • Te lang is nooit goed. . ik weet niet wat de maximale lengte is. maar dat ligt uiteraard aan de kwaliteit. hoe langer hoe meer signaal verlies.
 • He,

  Je kunt ook van die draadloze setjes krijgen die via radio golven of infrarood werken.
  Ik weet niet of dit een kwalitatief goed middel is en of het te betalen is, maar het kan mischien een welkome oplossing zijn, je zou met een radiografische oplossing zelfs de monitor in een andere kamer kunnen aansturen !

  suc6

  The Brain,
 • Dat is op zich geen slecht idee, maar wat is de kostprijs er van?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.