Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Club 3d ti 4200

Anoniem
None
35 antwoorden
 • Is het merk Club3d betrouwbaar? Ik kan namelijk aan de ti4200 komen voor 189 euro bij www.completer.nl . Graag jullie mening hierover.
 • Club3D is een prima merk, heb er goede ervaringen mee.
 • De uitvoeringen van de kaarten zijn erg basic maar solide. Verwacht geen uitgebreide handleidingen of software. Voor veel software moet je MSI hebben maar die is over het algemeen duurder dan Club3D. Verder probeerd Club3D toch een beetje aan de bovenkant te zitten van de mainstream markt. Dit kun je zien aan de Radeon kaarten van hen. Waar Hercules en anderen maar 1 RAMDAC op de kaart zetten doet Club3D er 2 op. (Radeon 8500LE)
 • Regel nu ff een foto van die kaart Slashhead, jij hebt de contacten ;)

  Ik heb wel gemaild, maar het is erg stil.
  Heeft Completer hem al echt binnen trouwens?
  Eynstein verwacht hem namelijk ook later van de week.
 • Op GoT heb je het grote ti-4200 topic.
  en daar staat iets in over de club3d bij completer vandaan

  [quote:08b3c0291c]Ik heb net gebeld naar Completer en ze zeggen dat de Club3D GeForce 4 Ti4200 64 MB DDRAM vanaf begin volgende week leverbaar is (maandag of dinsdag). Ze zeiden dat de levering vertraging had opgelopen doordat er nog geen stickertjes op de videokaarten zat en die werden op dit moment afgedrukt en erop geplakt bij Club3D. Op dinsdag 28 mei willen ze een afhaalavond plannen voor mensen die na werktijd hun Club3D GeForce 4 Ti4200 64 MB DDRAM wil afhalen. Bestellen is mogelijk en de videokaarten worden dan ook dinsdag of maandag verstuurd[/quote:08b3c0291c]

  http://gathering.tweakers.net/listtopics.php/8
 • Waarom een foto? Is die kaart zo bijzonder dan?

  Ik zal eens een mailtje sturen.
 • We zijn nieuwsgierig ;)
 • Is er misschien nog een verschil in de geheugen en core snelheid tussen de verschillende merken of is dit allemaal standaard? Ik ga in ieder geval wel voor de 64MB versie omdat hij:
  1. goedkoper is
  2. sneller is
  3. van het extra geheugen toch geen gebruik wordt gemaakt
  4. ik op een maximum resolutie van 1024x768 draai (15" monitor)
  5. ik FSAA niet belangrijk genoeg vind
 • De verschillen in de defaults waarden zijn bij alle merken nagenoeg gelijk. Er zit wel verschil maar dat is ca. 5 ~ 10Hz en merk je eigenlijk niet.
  Ik zou zelf voor een 128MB kaart gaan wanneer die iets (zeker niet meer dan € 25,- ) duurder zou zijn en het geheugen gewoon overklokken naar minimaal 500MHz. Kijk goed in de pricewatch welke kaart waar het goedkoopst is. Gainward en Leadtek zijn goed te overklokken.
 • Ik heb net wat gelezen dat de koeling van de goedkopere kaarten vaak niet goed of onvoldoende is. Is dat ook zo voor Club3D? Ook heb ik gelezen dat 2D beeld vaak slechter is. Ik heb nu een ABIT Siluro T400 (MX400) en die geeft een mooi scherp beeld. Zal het 2D beeld er echt op achteruit gaan? Is Sparkle trouwens ook een goed merk? Ook qua 2D ed?

  De geheugensnelheid is toch hardwarematig vastgesteld? Hoe kun je dan met software je geheugensnelheid e.d. opschroeven? Is het soms in de drivers vastgesteld op welke snelheid je kaart zal draaien?

  Sorry dat ik zoveel vraag, maar op videokaartgebied wil toch wel iets meer te weten komen.
 • Club3D is een goed merk, en heeft ook goede LPF filters ed. Ze koelen misschien wat minder als een Leadtek, maar het is nog steeds voldoende :)
 • Lees mijn artikel over grafische kaarten dan even. Die gaat uitsluitend over het hoe en wat van videokaarten.
  Je vindt het hier:
  http://www.computertotaal.nl/tests/testverhaal.cfm?id=16
 • Bij de GF4 serie is sowieso veel meer aandacht besteed aan het 2D aspect. volgens mij staat dat ook in slashhead zijn verhaal ;)
 • :wink:

  Er is niks mis met een Sparkle, nooit geen problemen mee gehad.
  Wel meteen je computer upgraden, Elfers
 • :???:

  Het gaat over club3d, en wie is Elfers?
 • de GeForce 4 ti 4200 is niet leverbaar van Club-3d

  Ik heb mijn leverancier gesproken vandaag en hij zei datECL de enige Imorteur van club-3d in Nederland ze nog niet binnen heeft.
  Als hun ze niet hebben heeft niemand ze.


  CLub-3d is een erg goede kaart en niet duur. het is een aanrader. 2D is ook goed van Club-3d
 • Dat zeg ik toch dat ze nog niet leverbaar zijn omdat er nog een sticker opmoet?
 • Gezien de positieve reacties over club3d weet ik zeker dat ik voor deze kaart ga. Ik ga dan ook gelijk een Athlon XP 2000+ bestellen omdat een ti4200 niet veel zin heeft op een duron 750. Nou nog even geduld hebben totdat de club3d kaarten werkelijk te krijgen zijn.

  ps "Elfers" is mijn achternaam. Bogarona is een goede vried van me die de neiging heeft mij bij m'n achternaam te noemen :D.
 • Club3D artikel @ Reactorcritical

  [quote:cced0202e8]
  [b:cced0202e8]Janita Willems:[/b:cced0202e8] New solutions powered by ATI, such as the RV250 and the R300 will be announced during Computex 2002. Mass production is expected in August 2002, R300 will be announced a week after RV250. The RV250 GPU features integrated Hardware MPEG in the chip and also VIVO functionality will be implemented. R300 is expected to have three times higher performance compared to the competitors.
  [/quote:cced0202e8]

  Computex 2002 3-7 juni 2002 in Taipei :)
 • Nu heb ik alleen nog geen antwood op: De geheugensnelheid is toch hardwarematig vastgesteld? Hoe kun je dan met software je geheugensnelheid e.d. opschroeven? Is het soms in de drivers vastgesteld op welke snelheid je kaart zal draaien?

  Is er misschien al een foto beschikbaar van deze club3d videokaart? Ik begin trouwens nu te twijvelen of ik toch niet beter een 128MB versie kan nemen gezien de toekomstige spellen. Is die extra 64MB zijn prijsverschil (E 50) echt waard?

  Waarom werkt het euro teken eigenlijk niet goed met ALT+5?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.