Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

tv-out op gforce 2 / slechte beeldkwaliteit /ervaringen?

Anoniem
herminius
2 antwoorden
 • Hallo,

  Onlangs heb de Asus V7700Ti VX GF2 32Mb +tvout gekocht. Een van de belangrijkste argumenten voor mij was de tv-out. Zodat ik mijn computer kon gebruiken om divx and dvd films op internet te bekijken. De enige ingang op mijn TV is scart. Dus heb ik zo een scart-stekker gekocht waar je een composiet of s-video kabel in kan doen.

  Maar ik ben helemaal niet tevreden over het beeld. Ik heb zowel s-video als composiet gebruikt en ik beide gevallen heb ik het zelfde probleem:

  De kleuren 'flikkeren' Het lijkt vooral bij rode kleuren te gebeuren. De roden vlakken op het beeld schieten constant van rood naar oranje-achtig, naar bijna kleurloos en weer terug. Ook met de standaard windows achtergrond zie ik dat gebeuren.
  Buiten dit lijkt het beeld wel scherp genoeg om een film te bekijken.

  Heeft iemand ervaring met de gforce 2 tv-out of soortgelijke problemen met beeldkwaliteit op TV? Of nog beter: enig idee wat ik er aan kan doen? bij voorbaat dank,

  Manus
 • Met TV-tool kun je nog wat doen tegen flikkeren en dergelijke. Ik dacht dat in de laatste detonators ook wat tools zaten voor de TV uitgang.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.